Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la Survivor! A plâns ca un copil la mesajele familiei

#Survivor România
Ultima actualizare:

Marți, 22 martie, s-a încheiat seria de emisiuni Survivor de săptămâna aceasta. A fost o ediție cu emoții, lacrimi și competiție acerbă. Faimoșii au câștigat, în sfârșit, un joc de comunicare, așa că s-au au putut bucura de mesajele celor de acasă. Seara s-a încheiat însă într-o notă de tristețe, căci Cătălin Zmărăndescu a părăsit concursul.

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor
Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor

O dată pe saptămână, marți, emoțiile cresc și mai mult la Survivor, deoarece jocul de comunicare le permite concurenților să primească surprize de acasă. Tot marți are loc și eliminarea, așa că ediția a fost, și de data aceasta, una intensă. După o serie neagră de înfrângeri la jocurile de comunicare, Faimoșii au spart gheața și au reușit, în sfârșit, să îi învingă pe Războinici și să aibă și ei parte de comunicare cu familiile din România. Au câștigat cu 10-5 primul lor joc de comunicare de la Survivor!

Cătălin Zmărăndescu a plâns în hohote

Cătălin Zmărăndescu a plâns ca un copil când a citit mesajul soției, care l-a anunțat că acasă totul este în regulă, că fiul lui, Vlăduț, a început grădinița și că este foarte încântat. "Doamne, ce am pierdut, Doamne", a izbucnit Cătălin, cu vocea gâtuită de emoție. 

CRBL a devenit și el vulnerabil atunci când a citit scrisoarea care a început cu "Bună, tati!". Faimosul a plâns și s-a încărcat cu energie pozitivă de la soția Elena și fiica, Alessia. 

Citește și: Pe cine au lăsat acasă Faimoșii și Războinicii. Ce familii frumoase au concurenții Survivor!

Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la Survivor România

Bucuria nu a durat însă până la finalul serii, căci Faimoșii au avut trei concurenți nominalizați spre eliminare. Este vorba despre TJ Miles, Mari Fica și Cătălin Zmărăndescu. Concurentul care a strâns însă cel mai mic număr de voturi, și care și-a luat "adio" de la concursul din Dominicană, a fost, surpriză, Cătălin Zmărăndescu. Sportivul a fost surprins, dezamăgit, dar a plecat cu demnitate, cu o concluzie amară: "Prietenii ți-i faci în timp".

Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile. 

Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele”, a declarat Zmărăndescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net