Suferința de la Survivor! Natalia Duminică și Radu Itu au probleme grave de sănătate

#Survivor România

Se spune că dacă „nu rişti nu câştigi”. Iar unii dintre concurenţii reality-show-ului „Survivor România” de la PRO TV asta au făcut. Probele fizice extrem de solicitante s-au lăsat cu accidentări, iar doi dintre foştii concurenţi, Natalia Duminică şi Radu Itu, au acum probleme cu picioarele.

Natalia Duminică a fost una dintre concurentele care s-au implicat foarte mult în competiție
Natalia Duminică a fost una dintre concurentele care s-au implicat foarte mult în competiție

Ultima eliminată din competiţia „Survivor” e Natalia Duminică (31 de ani), dansatoarea profesionistă care a adus numeroase puncte pentru Faimoşi şi nu a avut situaţii conflictuale.

Din păcate, Natalia s-a accidentat la un genunchi, iar acest lucru nu ar fi ajutat-o pe viitor în competiţie. Ea însăşi le-a spus colegilor că nu s-ar fi simţit bine dacă nu ar fi reuşit să dea 100% în probe. Din păcate, a părăsit concursul şchiopătând. Pentru Natalia va urma o perioadă de recuperare, masaje şi vizite la medici.

Radu Itu încă mai șchioapătă după ce s-a întors acasă
Radu Itu încă mai șchioapătă după ce s-a întors acasă

Plecarea ei din concurs a fost o lovitură pentru echipă, fiind una dintre fetele ambiţioase şi puternice. Şi despre Radu Itu (30 de ani) se poate spune că este un ambiţios şi un luptător, care acum are probleme de sănătate.

M-am întors cu accidentarea pe care am făcut-o la piciorul drept, acele două întinderi”, ne-a povestit artistul, într-un interviu exclusiv acordat pentru Click! după întoarcere. Radu încă şchioapătă, iar la un eveniment monden recent a fost văzut deplasându-se destul de greu. Şi pentru el urmează o perioadă de recuperare, cu proceduri de terapie.

Şi alte vedete au pătimit după concursuri

Dorian Popa (33 de ani) a suferit un accident foarte urât la „Ultimul trib”, reality-show filmat în Madagascar, în 2018 la Antena 1. Atunci el şi-a rupt ligamentele şi meniscul interior şi exterior al genunchiului piciorului stâng, însă s-a recuperat foarte bine.

Tot în 2018, în timp ce filma pentru „Asia Express”, Cosmin Seleşi (44 de ani) a suferit o accidentare la picior în timpul unei probe din India.

Dorian Popa a suferit mult după „Ultimul trib” și a trecut prin multe operații
Dorian Popa a suferit mult după „Ultimul trib” și a trecut prin multe operații

Am avut impresia că mi-a băgat cineva un cuţit de la genunchi până în fesier. Am crezut că e cârcel. N-am mai putut. Mi s-a tăiat tot. Mă ardea într-un hal. Oribil. Când apăsa şi ajungea la un punct anume, explodam de durere. O durere pe care n-am simţit-o în viaţa vieţilor mele”, a spus Seleşi la Asia Express, de la Antena 1, el fiind atunci înlocuit cu George Vintilă.

Şi Oase - Ionuţ Dongo (43 de ani), a avut atunci de suferit după ce Ana Morodan a trecut cu tuc-tucul peste piciorul lui. Însă după ce şi-a pus piciorul în ghips a continuat competiţia.

Şi Monica Davidescu (49 de ani) a trăit o dramă la „Dansez pentru tine”, în 2012: la repetiţii, actriţa s-a ales cu ligamente rupte la ambele picioare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net