Eliminare în lacrimi! Dansatoarea Natalia Duminică a părăsit competiția Survivor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Episodul Survivor România 2022 din această seară a adus o nouă eliminare în cadrul competiției de aventură. Natalia a fost cea care părăsit concursul, iar alături de ea au mai fost nominalizați TJ Miles și CRBL. 

Eliminare în lacrimi! Dansatoarea Natalia Duminică a părăsit competiția Survivor
Eliminare în lacrimi! Dansatoarea Natalia Duminică a părăsit competiția Survivor

Concursul Survivor România 2022 pune la încercare capacitățile fizice și psihice ale concurenților, iar în această seară a avut loc o nouă eliminare. 

Faimoșii au fost foarte dezamăgiți de rezultatul jocului din această seară, iar singurii care au adus puncte pentru echipă la jocul comunicării au fost Laura Giurcanu și Cătălin Zmărăndescu. 

TJ Miles a declarat că omul care merită să plece acasă este concurentul ce are nevoie de atenție medicală, însă s-a abținut de la a da nume. 

În cadrul consiliului de eliminare au fost propuși trei concurenți din tribul Faimoșilor, Natalia CRBL și TJ Miles. 

Concurenta care a părăsit competiția Survivor România 2022, în urma votului din partea telespectatorilor a fost Natalia. 

Natalia a adresat un mesaj plin de emoție foștilor colegi și i-a îmbrățișat pe fiecare în parte. 

,,Cred că e logic pentru că nu pot da 100% pe traseu și nu vreau să țin echipa pe loc. Nu-mi dau seama de ce mi-e atât de greu să mă despart de voi, sunteți ca familia mea.", a declarat concurenta.

Cătălin Zmărăndescu a atras atenția colegilor din echipa Faimoșilor, că unii dintre ei, datorită experienței pe care o au, nu au voie să greșească. 

De asemenea Zmărăndescu a comentat afirmația din timpul jocului de comunicare, când în timpul unei căderi nervoase a declarat că vrea să renunțe la competiție. Luptătorul a mărturisit în cadrul consiliului de eliminare că au fost vorbe spuse la supărare și și-a cerut scuze. 

Războinicii au avut parte de o victorie răsunătoare în cadrul jocului de comunicare și i-au spulberat pe Faimoși cu un scor de 10 la 2. Războinicii au primit mesaje video de la cei dragi care îi așteaptă acasă, iar momentul a fost unul extrem de emoționant pentru fiecare dintre concurenți.

Ramona Crăciunescu a fost eliminată în favoarea lui Blaze și a lui Relu Pănescu

Ultima concurentă eliminată de la competiția Survivor România 2022 a fost Ramona Crăciunescu, din echipa Războinicilor.

Telespectatorii au avut de ales între Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Blaze, cei trei concurenți propuși spre eliminare, după ce Războinicii au pierdut jocul de imunitate. 

Oana Cioran considera că Ramona Crăciunescu este cea care ar trebui eliminată, în timp ce Doru era de părere că Blaze merită să plece acasă. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net