CRBL, atac acid la adresa lui TJ Miles: «E un fătălău!» Replica a venit imediat: «Ești ratat» Nominalizările spre eliminare

#Survivor România

Ediția de luni, 14 martie, a emisiunii Survivor România a venit cu noi propuneri de eliminare, de data aceasta din tribul Faimoșior, după ce Războinicii au câștigat la jocul de imunitate din această seară.

image

Au pierdut la jocul de imunitate în fața Războinicilor, astfel Faimoșii au avut consiliu de nominalizare, unde au fost nevoiți, ca de obicei, să propună nume spre eliminare. În urma votului colectiv, cel propus pentru a pleca acasă a fost TJ Miles, urmând ca cei cu imunitate individuală să voteze direct concurentul pe care nu îl mai doresc în competiție. CRBL a spus despre TJ, în camera votului, că este „o mascotă care trebuie să ajungă acasă urgent”.

TJ Miles, Natalia și CRBL, propuși spre eliminare la Survivor

Elena Chiriac a obținut imunitatea feminină, după jocul de imunitate individuală, astfel a fost nevoită să propună în mod direct un nume spre eliminare. Elena a propus-o pe Natalia Duminică, deși a explicat că este un concurent puternic. „A ajuns la o limită. Poate că nu va mai reuși la fel de bine ca în trecut.”, și-a motivat aceasta decizia.

Colanul de imunitate la masculin a fost primit de către Marian Drăgulescu, care l-a propus spre eliminare pe CRBL. Cântărețul a participat și el la consiliu, după ce a fost trimis de curând în Exil.

O primesc (nominalizarea n.r). Nu am nicio îndoială cine m-a votat. Sunt sigur că din ceilalți doi oameni nominalizați eu sunt mult mai rapid. Știu ce pot aduce echipei. Dacă e să plec, îmi accept soarta. Nu sunt aici să iau chestiile personale. Ăsta e doar începutul pentru TJ Miles în România.”, a spus TJ.

stanga
dreapta
survivor1 jpg
survivor4 jpg
natalia faimosi jpg
survivor3 jpg
tj jpg

O primesc ca atare, cu capul sus, nu am nicio supărare față de Elena. Este un joc despre forță, rapiditate, nerv, trasee, mușchi. Trebuie să poți să oferi acest tot pe traseu. Am oferit tot ce am putut până acum. Simt că am ajutat echipa, am adus puncte. Este un joc greu, dificil. Nu ne putem permite să avem momente de slăbiciune.”, a declarat și Natalia. 

Un nou scandal între CRBL și TJ Miles

CRBL, un veteran al nominalizărilor și al Exilului, a explicat că îi pare rău ca ajuns din nou în această postură, însă a generat și un nou atac.

Încă avem lași și mincinoși în grupul Faimoșilor și asta nu îmi place. Nu îmi plac oamenii care spun lucruri și se bat cu pumnii în piept, iar acum întorc exact invers vorbele promise.

N-am nimic în mod direct cu nominalizarea lui Marian, dar am o problemă cu el care a zis data trecută că nominalizează în funcție de puncte. Iar acum nu l-a ales pe Cătalin că poate au ei niște prietenii ..Îmi pare rău că am ajuns din nou aici. Trec peste, că nu vreau să mă enervez.”, a spus CRBL.

Ulterior, a trecut rapid și la TJ Miles, despre care a spus că este caracterizat cel mai bine de cuvântul „fătălău”. Replica a venit imediat din partea lui TJ, care i-a spus lui CRBL că este „a goof”, care s-ar traduce în română drept „prost”, „pămpălău” sau persoană care se manifestă prostesc. La scurt timp, TJ l-a numit pe artist și „clovn”. „Bro, ești ratat. (..) Votați CRBL, ca să aibă șansa asta, să nu fie mai ratat decât e.”, i-a mai spus TJ Miles.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
Cristiana Dobre 4 jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg