EXCLUSIV! Elena Ionescu și-a pus silicoane! Ce «dotări» noi are câștigătoarea de la «Survivor»? Primele poze!

A venit primăvara și vedetele din show-biz fac coadă pe la cabinetele medicilor esteticieni! Elena Ionescu, câștigătoarea „Survior România” 2020, a întâmpinat primăvara cu o pereche de silicoane nou- nouțe, de 400 ml.

Elena Ionescu  și-a pus silicoane, de 400 ml Sursa: Instagram
Elena Ionescu și-a pus silicoane, de 400 ml Sursa: Instagram

Niciodată să nu spui niciodată! Elena Ionescu, câștigătoarea „Survivor România” 2020, era convinsă că nu va apela niciodată la implantul mamar. Iată, însă, că... inevitabilul s-a produs. După o naştere şi pierderi repetate în greutate, artista şi-a dorit un bust mult mai generos.

Am vrut să aduc o îmbunătăţire vieţii mele. Eu am avut dintotdeauna sâni, însă am pierdut mult din volum, din cauza sportului pe care îl practic cu regularitate.

Am realizat că nu pot să completez acest volum pierdut prin nimic din ce aş putea face eu însămi, aşa că am decis să apelez la un specialist ca să rezolv această problemă, a declarat Elena Ionescu, pentru Click!

„Riscăm complicaţii!”

Solista și-a pus silicoane de 400 ml, forma rotundă, iar intervenția a durat două ore.

În urma unui prim control, am făcut măsurătorile pentru a alege baza implantului şi, totodată, dimensiunea, volumul său. În cazul Elenei, ne-am axat pe implanturile rotunde. Deşi putem jongla cu dimensiunile, totuşi nu putem depăşi anumite limite. Altfel, riscăm complicaţii.

Este un implant mai uşor cu 30% comparativ cu cel clasic. Spre deosebire de cele tradiţionale, care au o umplutură din gel siliconic ori din apă sărată, implanturile despre care discutăm au gel siliconic şi gaz.

Sunt concepute în aşa fel încât să împiedice scurgerea conţinutului, chiar şi în situaţia foarte puţin probabilă a ruperii implantului”, a declarat doctor Alin Bortolini, cel care i-a făcut intervenția solistei.

Solista se recuperează incredibil de repede!

Nu am simţit absolut nicio durere post-operator. M-am simţit atât de bine, încât a doua zi făceam deja execiţii fizice uşoare. Nu a fost nevoie să iau nici măcar un analgezic”, ne-a mai spus Elena.

Alex Delea a fost barman în Spania Sursa: Pro TV
Alex Delea a fost barman în Spania Sursa: Pro TV

„ Războinicii sunt mai puternici! delea e belea!”

Elena Ionescu este câștigătoarea „Survivor România” 2020. Solista este de părere că , anul acesta, Războinicii sunt mai puternici decât Faimoșii.

„E bine să trăiești o experiență ca <Survivor>. Ești fericit că o trăiești. Acum îmi plac mai mult Războinicii. Îmi place Ștefania, Ionuț, Delea e belea și el! De la Famioși îmi place Laura și Elena, sunt bune.

Eu sunt liniștită, acasă, cu familia. Răzvănel are trei ani și jumătate. Îl bag în echipa de juniori la Survivor!”, a declarat solista, la Pro TV.

După ce a câştigat show-ul “Survivor România” și marele premiu în valoare de premiul de 250.000 de lei, Elena Ionescu și-a cumpărat un apartament cu patru camere, pentru ea şi fiul ei, Răzvan.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu