Poze incredibile! Elena Ionescu are tenul complet distrus. Se luptă cu acneea agresivă de 8 ani

Elena Ionescu (33 de ani) trăiește un coșmar de mai bine de 8 ani, de când tenul i-a fost invadat de o acnee agresivă. Fosta concurentă de la Survivor a făcut tratamente peste tratamente, însă rezultatele au fost, se parem, doar temporare. Urmele se văd, mai ales în realitate sau în imaginile video.

Elena Ionescu își acoperă imperfecțiunile cu machiaj
Elena Ionescu își acoperă imperfecțiunile cu machiaj

Frumoasa solistă Elena Ionescu, fostă câștigătoare a show-ului Survivor, a fost invitată în emisiunea online Fiță cu Adiță, realizată de Adrian Voicu, pe Youtube. Alături de ea s-a aflat și câștigătoarea X Fcator, Bella Santiago.

Dacă pe Instagram sau în reviste pozele Elenei sunt retușate, în imaginile video realitatea nu a mai putut fi cosmetizată, iar suferința Elenei a ieșit la iveală. Bruneta nu a reușit nici până azi să scape complet de acneea cu care se luptă din 2013, din cauza unui stafilococ. Cicatricile sunt foarte vizibile, iar fondul de ten nu acoperă aproape deloc. Solista a vorbit însă cu sinceritate despre această problemă, cu care se confruntă foarte multe femei. Nu s-a ferit să recunoască faptul că are probleme cu tenul, ba din contră, a încercat să ajute cu sfaturi, din experiență, pe cei care au nevoie. De altfel, Elena nu este singura vedetă care se luptă cu coșurile.

Acneea, cauzată de un stafilococ

"M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice. Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă. O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie. Acum e bine, am rămas cu nişte semne pe care le voi rezolva cât de repede", povestea Elena Ionescu, în 2013, la emisiunea "Teo Show", de la Kanal D. În 2015 a încercat un tratament cu laser, dar pielea nu a devenit fină, ca de bebeluș. 

Așa arată tenul Elenei Ionescu acum. Captură Youtube
Așa arată tenul Elenei Ionescu acum. Captură Youtube
image
image
image

A mers la SURVIVOR pentru a-și învinge complexele

În 2020, când a fost la Survivor România, concurs pe care l-a și câștigat, Elena Ionescu își dorea ca oamenii să o cunoască mai bine, să vadă ce om minunat este, și să nu mai pună atâtea etichete legate de fizic. A avut curaj să se arate fără machiaj și experiența i-a făcut mult bine, i-a adus o liniște sufletească.

Îmi pare bine că am reușit să trec peste niște frustrări pe care le-am avut, să mă arăt oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată, să las masca aceea de machiaj pe care o uzam în fiecare zi pentru a arăta o persoană, un personaj, să îmi fac curaj de a mă arată așa cum sunt eu. Iar asta mi-a făcut atât de mult bine și mi-a dat mai multă încredere în mine încât și mâine dacă aș pleca din Survivor, simt că aș pleca un om fericit, împlit sufletește și…nu știu, realizat din multe puncte de vedere”, povestea Elena, la Survivor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net