Cine este Mari Fica, noua concurentă din echipa Faimoșilor. A câștigat peste 120 de medalii!

#Survivor România

Survivor România a primit cu brațele deschise două noi concurente, în cadrul ediției de dumincă seară, 13 martie. Iată cine este Mariana Fica, alintată simplu „Mari”, cea mai nouă membră din tribul Faimoșilor!

Mari Fica, noua concurentă din echipa Faimoșilor Foto: Arhivă personală
Mari Fica, noua concurentă din echipa Faimoșilor Foto: Arhivă personală

În echipa Faimoșilor a intrat duminică seara Mari Fica, în vârstă de 28 de ani, care este de profesie atlet. Tânăra, pe numele ei complet Mariana Mădălina Fica, este chiar campioană la atletism, colecționând, de-a lungul timpului, peste 120 de medalii!

Cine este Mari Fica, noua concurentă din echipa Faimoșilor

Mari a putut să își arate îndemânarea pe traseu încă din prima ediție în care și-a făcut „intrarea”, ajutându-și echipa să câștige la jocul de recompensă, în fața Războinicilor.

Survivor este o provocarea și îmi doresc foarte mult să ajut echipa să câștigăm cât mai multe jocuri de acum în colo. Vreau să câștig Survivor.”, a declarat Mari Fica, extrem hotărâtă să-și demonsteze atuurile.

Mariana Fica lucrează în paralel și ca kinetoterapeut, în recuperare medicală. Aceasta are un corp lucrat și plin de tonus, iar pozele ei în bikini sunt foarte apreciate în mediul online. Aceasta face gimnastică de la vâsta de 5 ani, practicând acest sport vreme de 6 ani, apoi s-a apucat de atletism.

Mari Fica se mândrește cu peste 120 de medalii la atletism

În primul an de atletism, Mari a avut cel mai bun rezultat din țară și a fost campioană națională la proba 800 de metri. În prezent, Mariana Fica face parte din lotul național de seniori, proba 400 de metri garduri.

A luat locurile 2 și 3 la campionatul național, reușind performanța de a câștiga și când era accidentată, clasându-se atunci pe locul 4.

Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Sunt un sportiv care nu a practicat în condiții optime. Mereu am mulți pacienți până la antrenament și reușesc să mănânc foarte puțin, cu pauze puține de masă.

Sunt un om care a dormit peste noapte la locul de muncă și a concurat a doua zi, luând o medalie la campionat national, sunt un om la care psihicul puternic predomină și un om care iubește competiția și o face cu entuziasm.”, spune Mariana Fica despre ea, potrivit perfecte.ro.

Majoritatea câștigurilor sale din sport au fost investite în cursuri de recuperare medicală, pentru a putea practica și meseria de kinetoterapeut.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net