Cine sunt noile concurente de la Survivor România. Au intrat deja și pe traseu!

#Survivor România
Ultima actualizare:

În ediția de duminică seara, 13 martie, la Survivor România au venit forțe proaspete! Așa cum a fost anunțat, două concurente, una pentru fiecare trib, s-au alăturat joului. Iată cine sunt cele două curajoase!

Cine sunt noile concurente de la Survivor România Foto: Captură Video
Cine sunt noile concurente de la Survivor România Foto: Captură Video

Înainte de jocul de recompensă, Faimoșii și Războinicii au aflat cine sunt cele două concurente noi care se vor alătura triburilor. Pe lângă bucuria că vor primi forțe proaspete care să îi ajute în câștigarea probelor, concurenții au aflat și că recompensa din ediția de astăzi este un adevărat festin, care a creat o reală isterie printre aceștia. 

Cine sunt noile concurente intrate în competiția Survivor România

În echipa Faimoșilor a intrat în ediția de duminică seara Mari Fica, în vârstă de 28 de ani, care este de profesie atlet. „Survivor este o provocarea și îmi doresc foarte mult să ajut echipa să câștigăm cât mai multe jocuri de acum în colo. Vreau să câștig Survivor.”, a declarat Mari Fica, hotărâtă. Mariana Mădălina Fica este campioană la atletism, cu nenumărate medalii în palmares.

În tribul Războinicilor a intrat Mihaela Stan, în vârstă de 21 de ani, care este antrenoare de înot. Declarațiile sale îndrăznețe i-au făcut pe concurenți să reacționeze imediat! „Am venit să îi ajut pe colegii mei să câștige cât mai multe probe. Vreau să demonstrez că la Survivor nu e chiar așa de greu.”, a spus tânăra, iar ambele triburi au început imediat să râdă, în semn de dezaprobare, dând de înțeles că Mihaela nu știe ce o așteaptă în cadrul concursului.

Astfel, cu forțe noi venite ambele echipe, triburile au fost mai pregătite ca niciodată de jocul de recompensă, dorindu-și să tragă cât mai tare pentru a câștiga festinul care a fost pus la dispoziție pentru câștigători.

Fetele au fost primite cu aplauze și încurajări, intrând deja și pe traseu în cadrul ediției de duminică seara, marcându-și, astfel, debutul în cadrul competiției.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net