Fostul Războinic Sorin Pușcașu a devenit tată. Ce nume rar are micuțul și primele poze din maternitate

#Survivor România

Mare sărbătoare în familia fostului războinic din reality-showul "Survivor", Sorin Pușcășu, care în urmă cu o zi a devenit pentru prima oară tată de băiat. Acesta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare.

Sorin Pușcașu este topit după cel mic. Foto: Facebook
Sorin Pușcașu este topit după cel mic. Foto: Facebook

Fostul Războinic de la "Survivor" a devenit miercuri tată de băiat. Sorin Pușcașu a postat pe rețelele sociale primele imagini cu fiul lor.

"Scopul vieții noastre a venit pe lume în această dimineață la 04:15 (egal 10). Bine ai venit pe lume, Zayn Alexander! Ai venit într-o lume dură și deja ai trecut prin ceva greutăți, dar faptul că ai reușit te face cel mai puternic! Să știi că îți suntem recunoscători că ne-ai ales pe noi pentru a-ți fi părinți, iar eu și cu mami îți promitem că o să dăm TOTUL și încă puțin pentru ține! Te iubim. MamiCool și TatiCool", a scris acesta, pe Facebook.

Laura, iubita lui Sorin, cu bebelușul la piept
Laura, iubita lui Sorin, cu bebelușul la piept

Au ales numele în funcție de fața bebelușului

Sorin s-a mutat cu iubita în spital, pentru că restricțiile Covid s-au ridicat, și are grijă de ei, fiind acum responsabil pentru familia lui. La început, Sorin nu știa ce nume îi va pune micuțului, însă s-a hotărât să fie Zayn Alexander.

"Avem mai multe nume în cap, dar nu vrem să le zicem, momentan. Am zis că o să punem 2-3 nume, să le avem în listă, iar atunci când se naște și îi vom vedea fața vom alege unul dintre numele care se va potrivi cu mutrița lui. Sigur expresia feței lui trebuie să-l reprezinte", ne spunea el, într-un interviu recent.

"Noi suntem din Ploiești, dar am decis să nască la o clinică din Constanța, de unde sunt și nașii, iar eu am și ceva neamuri acolo. Am decis să nască acolo pentru că va naște în apă. Sunt pro nașteri naturale, așa vrea Laura și așa am decis că este mai bine pentru noi", povestea Sorin, care a postat două imagini cu el și iubita lui, alături de bebeluș.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net