Emil Rengle, atac la Tonciu! «A fost în vizită la Survivor! A stat mai mult leșinată decât trează!»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Emil Rengle a creat o adevărată isterie odată cu ieșirea lui de la „Survivor România”. Faimosul a fost atacat din toate părțile, iar colegii de echipă l-au catalogat, în unanimitate, drept "mincinos", "îmbârligător" și "șarpe manipulator". Odată ajuns în țară, Rengle le-a dat replica!

Emil Rengle a fost eliminat în 1 martie, de la Survivor România
Emil Rengle a fost eliminat în 1 martie, de la Survivor România

Emil Rengle a fost declarat persoana non grata la „Survivor România” și absolut toată lumea s-a bucurat atunci când dansatorul a fost eliminat din competiție. Colegii faimoși i-au adresat cuvinte dure la ieșire și l-au numit „îmbărligător”, „bârfitor” și „șarpe mincinos”.

Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, dansatorul le-a dat replica foștilor colegii de la Survivor! Dansatorul a fost deranjat cel mai tare de afirmațiile foștilor concurenți Andreea Tonciu și Robert Niță, care și ei l-au caracterizat în fel și chip, încă de când au ieșit din competiție. Rengle a avut cuvinte dure pentru aceștia.

„A m fost făcut șarpe,  îmbârligător și mincinos!”

Andreea Tonciu a fost în vizită la Survivor. Ea a stat mai mult leșinată decât trează! Nu a făcut parte din Survivor! E cool acum să-l bârfești pe Rengle! Eu nu știu de ce s-a înscris!”, i-a transmis Rengle Andreei Tonciu, în emisiunea „La Măruță”.

Robert face atacuri personale! El nu a făcut parte din Survivor. El este singurul care a stat pe bancă, a făcut nu știu câte boli. Sunt câțiva care nu știu de ce au venit la Survivor! El, bărbatul care zice că este, a continuat Survivor afară că înăuntru nu a fost cazul”, a fost replica lui Rengle, pentru fostul faimos Robert Niță.

„Nu-mi pare rău că nu am ieșit în aplauze!”

Emil Rengle a răspuns și la atacurile colegilor de echipă, precizând că nu a făcut decât să joace un rol la „Survivor România”.

Ăsta e jocul, am făcut alianțe și am bârfit, dar îmi asum! Am jucat o strategie! E un joc Survivor, unde joci cu creierul și cu corpul. Îmi cer iertare publicului. Poate nu e cea mai bună experiență din viața mea. Nu am intrat în Survivor pentru a demonstra altora ceva!

Toată lumea a vorbit despre CRBL, numai că nimeni nu a avut curaj să-și asume asta în fața lui. Sunt atacat pentru că am intrat într-o zonă mai adâncă.

Nu-mi pare rău nu am ieșit în aplauze. Am tras cot la cot cu oamenii ăia! , a mai spus Rengle, la Pro TV.

Emil Rengle (31 de ani), supranumit și dansatorul pe tocuri, a fost eliminat marți, 1 martie, din competiția Survivor România. La plecare, colegii de echipă l-au acuzat, în unanimitate, pe Emil Rengle de falsitate și manipulare.

urmări știrile Click! pe  Google News,  Facebook  și  Instagram !

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefan nechita a adus prc e2prc 80prc 9dbudapestaprc e2prc 80prc 9d  in lacrimi  pe scena de la vocea romaniei  tudor chirila nu e voce ca a lui la mine in echipa 30899300 webp
horia moculescu vocea romaniei jpg
image png
vanzare carti anticariat jpg
image png
banner Adrian Nartea
banner Georgiana Lobont
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net