Emil Rengle, primele declara╚Ťii dup─â eliminarea de la Survivor: ┬źMi-am atins scopul┬╗

Emil Rengle a p─âr─âsit s─âpt─âm├óna trecut─â competi╚Ťia Survivor, dup─â dou─â luni ├«n care s-a luptat pentru a demonstra c─â merit─â o ╚Öans─â la premiul cel mare. Emil Rengle a fost unul dintre cei mai controversa╚Ťi concuren╚Ťi, iar coregraful a fost implicat ├«n nenum─ârate conflicte. 

image

Ajuns ├«n Rom├ónia duminic─â sear─â, el a oferit primele declara╚Ťii despre concurs ╚Öi experien╚Ťa tr─âit─â, imediat ce a aterizat pe t─âr├óm rom├ónesc. Coregraful a dezv─âluit c─â participarea sa la emisiune a fost o experien╚Ť─â pe care nu o va uita cur├ónd ╚Öi a subliniat c─â nu a fost dezam─âgit de concursul propriu-zis, ci de strategia de joc a unora dintre concuren╚Ťi.

Coregraful este convins c─â va p─âstra leg─âtura cu unii dintre concuren╚Ťi, ├«n ciuda faptului c─â ├«n timpul concursului le-a adresat, nu de pu╚Ťine ori, cuvinte jignitoare. 

"Mi-am atins scopul. Sunt ├«n continuare ├«n proces, e clar, nu s-a terminat. A fost cea mai vulnerabil─â experien╚Ť─â. ├Än via╚Ťa mea nu m-am expus a╚Öa.

stanga
dreapta
Emil Rengle jpg
Emil Rengle 12 jpg
emil rengle jpeg
Emil Rengle 39 jpg
rengle survivor3 jpg
Emil Rengle 32 jpg webp
Emil Rengle i a impresionat pe juraţii de la Românii au talent cu un număr de dans pe tocuri  jpeg
Emil Rengle a fost votat de public pentru premiul de originalitate  jpeg
Emil Rengle 43 jpg
Emil Rengle 23 jpg
Emil Rengle 17 jpg
Emil Rengle 10 jpg
emil rengle
emil rengle png
Emil Rengle 42 png
Emil Rengle 21 jpg

Nu am plecat dezam─âgit de oameni, ci de joc. E clar c─â e un joc de strategie. Mi-a╚Ö fi dorit s─â ne mearg─â strategia mai bine. E un joc. ╚śi ei ├«l joac─â. Au ├«n╚Ťeles foarte bine ╚Öi au luat cea mai bun─â decizie pentru ei. ├Än realitatea Survivor, nu mai sunt important pentru ei. Sunt convins c─â ├«n realitate m─â voi ├«nt├ólni cu colegii meiÔÇŁ, a declarat Emil Rengle, la ├«ntoarcerea ├«n Rom├ónia, ├«ntr-un mini-interviu acordat PRO TV. 

Emil Rengle a avut nenum─ârate conflicte cu ceilal╚Ťi colegi

De-a lungul celor dou─â luni de competi╚Ťie, Emil Rengle a fost cu siguran╚Ť─â unul dintre cei mai vocali concuren╚Ťi. Coregraful a schimbat cuvinte dure cu TJ Miles ╚Öi a declarat c─â CRBL ╚Öi C─ât─âlin Zm─âr─ândescu vorbesc mai mult dec├ót s─â contribuie efectiv la joc. 

"CRBL devine un personaj destul de recalcitrant. M─â deranjeaz─â felul ├«n care se comport─â la traseu. Te bag─â ├«n filmul lui, care nu este un film bun. Nu-mi place filmul lui CRBL. El nu aduce puncte. Dac─â ar fi un om care s─â aduc─â puncte, le-a╚Ö lua sfaturile ca atareÔÇŁ, declara Emil, ├«ntr-unul dintre testimoniale.   

Din echipa Faimo╚Öilor au fost elimina╚Ťi urm─âtorii concuren╚Ťi: Xonia, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu, Radu Itu, Robert Ni╚Ť─â, Otilia Bilionera, Emil Rengle. Ultimii concuren╚Ťi care s-au al─âturat echipei format─â din vedete au fost gimnastul Marian Dr─âgulescu ╚Öi dansatoarea de belly dance, Natalia Duminic─â. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google NewsFacebook ╚Öi Instagram.  

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg