Emil Rengle, primele declarații după eliminarea de la Survivor: «Mi-am atins scopul»

#Survivor România

Emil Rengle a părăsit săptămâna trecută competiția Survivor, după două luni în care s-a luptat pentru a demonstra că merită o șansă la premiul cel mare. Emil Rengle a fost unul dintre cei mai controversați concurenți, iar coregraful a fost implicat în nenumărate conflicte. 

image

Ajuns în România duminică seară, el a oferit primele declarații despre concurs și experiența trăită, imediat ce a aterizat pe tărâm românesc. Coregraful a dezvăluit că participarea sa la emisiune a fost o experiență pe care nu o va uita curând și a subliniat că nu a fost dezamăgit de concursul propriu-zis, ci de strategia de joc a unora dintre concurenți.

Coregraful este convins că va păstra legătura cu unii dintre concurenți, în ciuda faptului că în timpul concursului le-a adresat, nu de puține ori, cuvinte jignitoare. 

"Mi-am atins scopul. Sunt în continuare în proces, e clar, nu s-a terminat. A fost cea mai vulnerabilă experiență. În viața mea nu m-am expus așa.

Nu am plecat dezamăgit de oameni, ci de joc. E clar că e un joc de strategie. Mi-aș fi dorit să ne meargă strategia mai bine. E un joc. Și ei îl joacă. Au înțeles foarte bine și au luat cea mai bună decizie pentru ei. În realitatea Survivor, nu mai sunt important pentru ei. Sunt convins că în realitate mă voi întâlni cu colegii mei”, a declarat Emil Rengle, la întoarcerea în România, într-un mini-interviu acordat PRO TV. 

Emil Rengle a avut nenumărate conflicte cu ceilalți colegi

De-a lungul celor două luni de competiție, Emil Rengle a fost cu siguranță unul dintre cei mai vocali concurenți. Coregraful a schimbat cuvinte dure cu TJ Miles și a declarat că CRBL și Cătălin Zmărăndescu vorbesc mai mult decât să contribuie efectiv la joc. 

"CRBL devine un personaj destul de recalcitrant. Mă deranjează felul în care se comportă la traseu. Te bagă în filmul lui, care nu este un film bun. Nu-mi place filmul lui CRBL. El nu aduce puncte. Dacă ar fi un om care să aducă puncte, le-aș lua sfaturile ca atare”, declara Emil, într-unul dintre testimoniale.   

Din echipa Faimoșilor au fost eliminați următorii concurenți: Xonia, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu, Radu Itu, Robert Niță, Otilia Bilionera, Emil Rengle. Ultimii concurenți care s-au alăturat echipei formată din vedete au fost gimnastul Marian Drăgulescu și dansatoarea de belly dance, Natalia Duminică. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plase de umbrire solutia protejare   legume   foto alina mitran (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner Cristi Caloeanu
image png
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
image
actualitate.net
image
actualitate.net