Otilia Bilionera, cuvinte dure la adresa lui CRBL, după eliminarea de la Survivor: «Dezagreabil, foarte impulsiv»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Otilia Bilionera a revenit în România după ce a fost eliminată de la Survivor, emisiune desfășurată în Republica Dominicană. Frumoasa artistă a fost invitata lui Zanni la Survivor ExtraShow, iar dezvăluirile pe care le-a făcut au fost unele uimitoare. 

Otilia Bilionera l-a descris pe CRBL folosind cuvinte dure
Otilia Bilionera l-a descris pe CRBL folosind cuvinte dure

Otilia Bilionera a părăsit concursul din Republica Dominicană și s-a întors acasă, în România, la familie și la activitățile sale obișnuite. Solista a acceptat invitația lui Zanni de a participa la Survivor ExtraShow. Așa cum era de așteptat a fost întrebată și despre relația pe care a avut-o cu ceilalți concurenți și cum a interacționat cu ei. Artista l-a descris în termeni duri pe colegul său de echipă, CRBL. 

"Uneori e așa, dezagreabil, foarte impulsiv, e morocănos tot timpul, mereu pus pe ceartă, întotdeauna exagerează", au fost cuvintele pe care Otilia le-a folosit pentru a-l caracteriza pe cel care i-a fost coleg și cu care a avut câteva altercații în timpul concursului. 

CRBL și Otilia au fost protagoniștii unor momente tensionate la Survivor

Cea mai cunoscut moment care i-a avut protagoniști pe cei doi artiști a fost acela în care Otilia i-a dezvăluit motivul pentru care este atât de panicată și sensibilă, realtându-i problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat.

CRBL nu a avut o reacție empatică și nu a dat dovadă de înțelegere, din contră a acuzat-o pe Otilia că nu depune suficent efort și a sfătuit-o, indirect, că ar fi fost mai bine să rămână acasă dacă știa că nu poate face față ritmului infernal de joc. 

În urmă cu patru ani, Otilia s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Din cauza unui ulcer stomacal a ajuns de urgență la spital, iar medicii i-au extras din cavitatea abdominală o cantitate însemnată de sânge, după cum a povestit chiar ea.

Din acel moment, artista este panicată atunci când se confruntă cu orice problemă minoră de sănătate și este cuprinsă de stări de anxietate. Din nefericire, nu a găsit înțelegere în rândul colegilor de la Survivor, iar prestațiile sale din timpul probelor sportive i-au adus eliminarea și au pus capăt drumului ei spre premiul de 100.000 de euro. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net