R─âzboiul dintre CRBL ╚Öi Oase: ÔÇ×Ai ar─âtat c─â po┼úi s─â fii un nemernic, o panaram─â de om!ÔÇŁ

Oase ╚Öi CRBL au reu╚Öit s─â c├ó╚Ötige premiul cel mare de la Asia Express sezonul doi. Din p─âcate, la scurt timp dup─â ├«ncheierea concursului rela╚Ťia lor de prietenie s-a destr─âmat. Se pare c─â nu mai exist─â cale de ├«mp─âcare. Iat─â care a fost motivul pentru care cei doi au decis s─â nu ├«╚Öi mai vorbeasc─â. 

image
CRBL și Oase au dat uitării 15 ani de prietenie

La momentul actual, CRBL ╚Öi Oase sunt implica╚Ťi ├«n dou─â proiecte de televiziune. CRBL particip─â la Survivor, ├«n Republica Dominican─â ╚Öi sper─â s─â ob╚Ťin─â premiul cel mare, ├«n timp ce Oase demonstreaz─â c─â are stof─â de dansator la emisiunea Dancing on Ice.

CRBL ╚Öi Oase au fost prieteni buni timp de 15 ani, ├«ns─â dup─â ce au c├ó╚Ötigat emisiunea Asia Express, sezonul 2 au decis s─â pun─â cap─ât prieteniei ╚Öi s─â porneasc─â pe drumuri separate. 

Se pare că Faimosul de la Survivor România nu poate trece peste gestul pe care prietenul său l-a făcut. Totul a început în momentul în care cei doi prieteni trebuiau să fie co-prezentatori în următorul sezon al emisiunii Asia Express.

stanga
dreapta
6 oase shoturi jpg jpeg
1 oase 1 jpeg
stanga oase jpeg
irina fodor oase marius damian jpeg
Oase și Andreea Ureche jpg
Oase DOI jpg
crbl 12 (2) jpg
crbl 14 JPG
crbl 27 JPG
crbl 8 JPG
crbl 10 (2) jpg
crbl 4 (2) jpg
crbl elena si fiica
crbl  2 (2) jpg

ÔÇ×Am a┼čteptat s─â ├«ncas─âm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia s─â ├«i ├«mp─âr┼úim, jum─âtate-jum─âtate. Oase a tr─âdat prietenia noastr─â de 15 ani. ├Äncep├ónd s─â vorbeasc─â cu 'Asia. Express' despre contract. Despre a pleca singur acolo ┼či au ├«nceput discu┼úiile. Au trecut at├ó┼úia ani de c├ónd ne ┼čtim ┼či nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp", declara CRBL la scurt timp dup─â izbucnirea scandalului.

CRBL nu a putut ierta gestul f─âcut de Oase. ├Än plus, i-a dedicat ╚Öi versurile unei melodii pe care a compus-o. 

Pe de alt─â parte, Oase a fost de p─ârere c─â disputa dintre el ╚Öi CRBL ar fi trebuit s─â r─âm├ón─â una personal─â, nu s─â fie f─âcut─â public─â ╚Öi dezb─âtut─â ├«n pres─â. 

ÔÇ×Singurul meu punct de vedere este c─â tot ce s-a ├«nt├ómplat a fost o chestie personal─â. Si acolo trebuia s─â r─âm├ón─â. Eu nu mi sp─âl rufele ├«n public. Dar nici nu m─â deranjeaz─â ce a ales el s─â fac─â. Eu am v─âzut totul din prisma mea, ╚Ötiu situa╚Ťia ╚Öi dorm bine noaptea, nu am nici o problem─â", declara Oase, la scurt timp dup─â cearta de propor╚Ťii. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News,Facebook ╚Öi Instagram!    

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
image png
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png