Războiul dintre CRBL și Oase: „Ai arătat că poţi să fii un nemernic, o panaramă de om!”

Ultima actualizare:

Oase și CRBL au reușit să câștige premiul cel mare de la Asia Express sezonul doi. Din păcate, la scurt timp după încheierea concursului relația lor de prietenie s-a destrămat. Se pare că nu mai există cale de împăcare. Iată care a fost motivul pentru care cei doi au decis să nu își mai vorbească. 

CRBL și Oase au dat uitării 15 ani de prietenie
CRBL și Oase au dat uitării 15 ani de prietenie

La momentul actual, CRBL și Oase sunt implicați în două proiecte de televiziune. CRBL participă la Survivor, în Republica Dominicană și speră să obțină premiul cel mare, în timp ce Oase demonstrează că are stofă de dansator la emisiunea Dancing on Ice.

CRBL și Oase au fost prieteni buni timp de 15 ani, însă după ce au câștigat emisiunea Asia Express, sezonul 2 au decis să pună capăt prieteniei și să pornească pe drumuri separate. 

Se pare că Faimosul de la Survivor România nu poate trece peste gestul pe care prietenul său l-a făcut. Totul a început în momentul în care cei doi prieteni trebuiau să fie co-prezentatori în următorul sezon al emisiunii Asia Express.

Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate. Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. Începând să vorbească cu 'Asia. Express' despre contract. Despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp", declara CRBL la scurt timp după izbucnirea scandalului.

CRBL nu a putut ierta gestul făcut de Oase. În plus, i-a dedicat și versurile unei melodii pe care a compus-o. 

Pe de altă parte, Oase a fost de părere că disputa dintre el și CRBL ar fi trebuit să rămână una personală, nu să fie făcută publică și dezbătută în presă. 

„Singurul meu punct de vedere este că tot ce s-a întâmplat a fost o chestie personală. Si acolo trebuia să rămână. Eu nu mi spăl rufele în public. Dar nici nu mă deranjează ce a ales el să facă. Eu am văzut totul din prisma mea, știu situația și dorm bine noaptea, nu am nici o problemă", declara Oase, la scurt timp după cearta de proporții. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net