Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

12 februarie 2019
image
CRBL l-a ales pe Oase drept partener în aventura Asia ExpressFoto: Antena 1

Nouă cupluri de vedete au pornit în aventura vieții lor. Fără transport asigurat, fără cazare și cu doar un euro pe zi pentru mâncare, cele nouă echipe din Asia Express 2 au început Drumul Elefantului, care-i va duce pe cei mai buni din Sri Lanka până în India, la Mumbai. Dacă Bianca Drăgușanu sau Jojo sunt vedete pe care le știu mai toți românii, însă unii concurenți nu au fost până acum în atenția publicului larg. Unul dintre ei este Oase, partenerul de competiție al lui CRBL. Mulți se întreabă care este numele lui real și cu ce se ocupă.

CRBL a surprins când a anunțat că pleacă pe Drumul Elefantului cu Oase, căci mulți nu știau ce prietenie îi leagă. Ce doi nu sunt uniți doar de pasiunea pentru kendama, jocul de îndemânare japonez care i-a înnebunit pe tinerii din toată lumea, ci și de o prietenie sinceră începută prin dans.

Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, este unul dintre cei mai mari suținători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România.

image
CRBL și Oase, pasionați de dans și de kendamaFoto: Antena 1

Despre Oase, CRBL a spus: “Este un nemernic, dar sincer, cred că ne completăm reciproc. Are și talente ascunse, a fost un dansator foarte bun până când cântarul i-a spus altceva. Sper să-mi țină spatele în showul ăsta”.

"Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase. Și de acolo numele. Îmi plac foarte mult gogoșarii și gogonelele", a completat Oase în filmulețul de prezentare de dinaintea începerii emisiunii Asia Express.

Oase are o colecție de sute de kendame

În 2017, într-un interviu pentru redbull.com, Oase spunea că are o colecție de 650 de kendame, pe care le ține într-o cameră folosită doar pentru asta.

“Kendama a apărut în Mexic și Franța. În Franța se numea ”bilboquet” și n-avea forma asta, n-avea cupele mari. În Mexic se numea ”bolero” și, de asemenea, avea o formă diferită de ce era în Franța și de ceea ce e azi, era o cupă, o ață și-o bilă. Japonia a implementat forma finală și cea mai bună. În fine, și eu voiam să ajung la prima kendama, prima formă apărută vreodată și, deci, pe unde ajungeam, le adunam. Plus că fiind sponsorizat de companii, primeam de la toate kendama, la concursuri, ia-o p-asta, testeaz-o p-asta. Eram cel mai fericit”, a povestit el pentru sursa amintită.

CRBL și Oase, demonstrație de kendama pentru elevii din Sri Lanka

image
CRBL și Oase, demonstrație de kendama în fața elevilor unui colegiu sin Sri LankaFoto: captură video

Un moment de respiro pentru CRBL și Oase și câteva clipe de entuziasm pentru elevii unui colegiu de băieți din Sri Lanka – asta a reprezentat demonstrația de kendama pe care cei doi concurenți Asia Express au făcut-o în timpul marii aventuri  departe de casă.

Copiii au fost extrem de încântați și au aplaudat minute în șir reprezentația celor două vedete îndrăgostite de kendama.

Care sunt perechile care luptă pentru 30.000 de euro

Filmările pentru Asia Express – Drumul Elefantului au avut loc la finalul anului trecut în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete au luat startul în această cursă, în încercarea de a câștiga premiul de 30.000 de Euro și mai ales de a-și depăși limitele fizice și psihice. Bianca Drăgușanu și sora ei, Jojo și Paul Ipate, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Anca Sigartău și fiul ei, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, Ruby și iubitul ei, Cocuța și Bogdan Boantă, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, CRBL și Oase sunt vedetele care au fost nevoite să se descurce cu un euro pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport pentru a ajunge la destinația finală.

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg