Bani blestemaţi? Oase, ghinion cu barul în care a investit premiul de la «Asia Express». Ce face ca să îl salveze

Ultima actualizare:
Stând de vorbă  cu angajaţii barului
Stând de vorbă cu angajaţii barului

Celebrul dansator Oase, pe numele lui real Ionuţ Dongo (38 de ani), şi-a investit, în 2019, partea lui de premiu de la “Asia Express”, mai exact suma de 15.000 de euro, într-un local. Fotoreporterii Click! l-au fotografiat recent în timp ce juca kendama în faţa barului său, în aşteptarea clienţilor. Oase s-a adaptat restricțiilor pandemiei și vinde doar băuturi pe care le poți lua la pachet.

Oase a intrat în rândul afaceriştilor anul trecut, după ce şi-a investit premiul câştigat la show-ul “Asia Express”, de la Antena 1, în cel mai mare vis al său, un bar în centrul Capitalei. După o vară întreagă, în care a zugrăvit, a vopsit, a cărat saci de nisip şi mobilier, fostul coechipier al lui CRBL a deschis uşile barului pe care l-a denumit ”Kuma”.

Oase a câştigat anul trecut, alături de CRBL,  premiul de 30.000 de euro, la ”Asia Express”
Oase a câştigat anul trecut, alături de CRBL, premiul de 30.000 de euro, la ”Asia Express”

“Am fost întrebat de la ce vine Kuma. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificaţie ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, aşa că l-am numit după pisica mea. Bine, acum e mai greu ca prietenii să îşi dea seama dacă vorbesc despre bar sau despre pisică”, a povestit Oase anul trecut pentru Click!. Pandemia l-a afectat şi pe simpaticul Oase, iar barul său serveşte cafea, limonadă, bere, cocktail-uri, însă doar în regim de "take-away", localul de pe strada Colței fiind deschis zilnic, de la 12.00, la 19.00.

Imagini şocante din  videoclipul ”Cine mi-s”
Imagini şocante din videoclipul ”Cine mi-s”

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins alături de angajaţii săi, în faţa barului, în aşteptarea clienţilor. Din cauza faptului că numărul clienţilor s-a împuţinat, coprezentatorul Ginei Pistol şi-a ocupat timpul discutând cu cei doi angajaţi şi jucându-se cu nelipsita Kendama, a cărui fan înfocat este, joc şi sport, totodată, care i-a adus şi rezultate la nivel internaţional.

Vinde online limonadă şi cafea

Îmbrăcat în haine largi, sport, cu barba lungă şi freza dată pe o parte, Oase a fost uşor de recunoscut de cei care au trecut prin zona Piaţa Universităţii, acolo unde se află barul său pe care încearcă să îl mențină pe linia de plutire.

CRBL a «îngropat»  prietenia cu Oase
CRBL a «îngropat» prietenia cu Oase

Se vorbeşte pe la colţuri că localul nu merge bine şi din cauza scandalului lui CRBL, care a luat foc când a aflat că Oase a acceptat, pe furiş, să fie coprezentator al show-ului “Asia Express”.  CRBL a lansat videoclipul ”Cine mi-s”, în noiembrie 2019, în care a dat foc pozelor cu ei din show, dar a filmat şi o cruce, pe care este trecut decesul prieteniei lor: “Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile.


    CRBL a «îngropat»  prietenia cu Oase
CRBL a «îngropat» prietenia cu Oase

Oase venea şi îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat şi mai mult, el minţind, bineînţeles, că ştiu şi eu care sunt cifrele, dar el aşa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te!I-am spus: nu poţi să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit şi ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine şi să strici prietenia?”, a povestit CRBL într-un video.

Citește și:

EXCLUSIV «CRBL ne-a ţepuit la bani și acum îl judecă pe Oase? Colegii din trecut fac dezvăluiri bombă

INTERVIU EXCLUSIV Oase, povești nevăzute la Asia Express și cum e viața lui în afara ecranului

image
image
image
image
image
image
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg
banner Mihaela Coserariu png