Bani blestemaţi? Oase, ghinion cu barul în care a investit premiul de la «Asia Express». Ce face ca să îl salveze

Ultima actualizare:
Stând de vorbă  cu angajaţii barului
Stând de vorbă cu angajaţii barului

Celebrul dansator Oase, pe numele lui real Ionuţ Dongo (38 de ani), şi-a investit, în 2019, partea lui de premiu de la “Asia Express”, mai exact suma de 15.000 de euro, într-un local. Fotoreporterii Click! l-au fotografiat recent în timp ce juca kendama în faţa barului său, în aşteptarea clienţilor. Oase s-a adaptat restricțiilor pandemiei și vinde doar băuturi pe care le poți lua la pachet.

Oase a intrat în rândul afaceriştilor anul trecut, după ce şi-a investit premiul câştigat la show-ul “Asia Express”, de la Antena 1, în cel mai mare vis al său, un bar în centrul Capitalei. După o vară întreagă, în care a zugrăvit, a vopsit, a cărat saci de nisip şi mobilier, fostul coechipier al lui CRBL a deschis uşile barului pe care l-a denumit ”Kuma”.

Oase a câştigat anul trecut, alături de CRBL,  premiul de 30.000 de euro, la ”Asia Express”
Oase a câştigat anul trecut, alături de CRBL, premiul de 30.000 de euro, la ”Asia Express”

“Am fost întrebat de la ce vine Kuma. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificaţie ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, aşa că l-am numit după pisica mea. Bine, acum e mai greu ca prietenii să îşi dea seama dacă vorbesc despre bar sau despre pisică”, a povestit Oase anul trecut pentru Click!. Pandemia l-a afectat şi pe simpaticul Oase, iar barul său serveşte cafea, limonadă, bere, cocktail-uri, însă doar în regim de "take-away", localul de pe strada Colței fiind deschis zilnic, de la 12.00, la 19.00.

Imagini şocante din  videoclipul ”Cine mi-s”
Imagini şocante din videoclipul ”Cine mi-s”

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins alături de angajaţii săi, în faţa barului, în aşteptarea clienţilor. Din cauza faptului că numărul clienţilor s-a împuţinat, coprezentatorul Ginei Pistol şi-a ocupat timpul discutând cu cei doi angajaţi şi jucându-se cu nelipsita Kendama, a cărui fan înfocat este, joc şi sport, totodată, care i-a adus şi rezultate la nivel internaţional.

Vinde online limonadă şi cafea

Îmbrăcat în haine largi, sport, cu barba lungă şi freza dată pe o parte, Oase a fost uşor de recunoscut de cei care au trecut prin zona Piaţa Universităţii, acolo unde se află barul său pe care încearcă să îl mențină pe linia de plutire.

CRBL a «îngropat»  prietenia cu Oase
CRBL a «îngropat» prietenia cu Oase

Se vorbeşte pe la colţuri că localul nu merge bine şi din cauza scandalului lui CRBL, care a luat foc când a aflat că Oase a acceptat, pe furiş, să fie coprezentator al show-ului “Asia Express”.  CRBL a lansat videoclipul ”Cine mi-s”, în noiembrie 2019, în care a dat foc pozelor cu ei din show, dar a filmat şi o cruce, pe care este trecut decesul prieteniei lor: “Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile.


    CRBL a «îngropat»  prietenia cu Oase
CRBL a «îngropat» prietenia cu Oase

Oase venea şi îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat şi mai mult, el minţind, bineînţeles, că ştiu şi eu care sunt cifrele, dar el aşa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te!I-am spus: nu poţi să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit şi ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine şi să strici prietenia?”, a povestit CRBL într-un video.

Citește și:

EXCLUSIV «CRBL ne-a ţepuit la bani și acum îl judecă pe Oase? Colegii din trecut fac dezvăluiri bombă

INTERVIU EXCLUSIV Oase, povești nevăzute la Asia Express și cum e viața lui în afara ecranului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net