INTERVIU EXCLUSIV Elena Matei, despre experienţa Survivor. Problemele de sănătate care au afectat-o cel mai mult în Dominicană

#Survivor România
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai simpatice Războinice de la "Survivor România", reality show-ul Pro TV a fost, cu siguranță, Elena Matei (23 de ani), cheful din jungla dominicană. Se știe că aceasta a mai participat la un show gastronomic, iar acesta a fost  al doilea concurs TV al său. Click! a stat de vorbă cu Elena Matei, despre parcursul la Survivor și despre cine este femeia luptătoare și concurenta din cea mai urmărită emisiune TV.

Elena Matei
Elena Matei

Click!: Ești una dintre razboinicele devenite faimoase datorită farmecului tău. Crezi că acest reality show îți va schimba viața?

Elena Matei: Cu siguranță, experiența Survivor și-a pus amprenta pe mine, iar viața mea nu o să mai fie la fel. Sunt conștientă de tot ce mi-a adus acest reality show până acum, urmează să aplic tot ce am acumulat până în acest punct.

A fost un șoc pentru mulți dintre telespectatori că ai ieșit din competiție. Te așteptai?

Sincer, nu mă așteptam să părăsesc competiția în acest punct, nu mă așteptam să fiu nici atât de iubită, dar așa a fost să fie. Toate se întâmplă cu un scop. Mi-aș fi dorit totuși ca experiența mea la Survivor să țină mai mult.

Tu gătești și o faci chiar bine. Cum de ai participat la "Survivor"? Nu ți-a fost greu?

Mi-a fost foarte greu să las mâncarea, dar gândurile mele pe insulă erau doar despre mâncare. Am participat ca să-mi arăt mie, dar și oamenilor de acasă că nu contează cum arăți sau de unde ești, că poți face orice dacă muncești și nu te lași bătut. Abia aștept să gătesc tot ce am gândit pe insulă, să revin cu noi prăjituri.

Elena Matei a recuperat rapid kilogramele pierdute în Republica Dominicană

Câte kilograme ai slăbit în Republica Dominicană?

Am slăbit aproximativ 4-5 kilograme pe insulă, dar le-am recuperat destul de repede. Corpul meu a asimilat tot ce am mâncat, de la 38 kilograme am ajuns la aproape 47 kilograme.

Ce ai făcut prima oară când ai ieșit din reality show?

Am mâncat cinci pachete de cookies, apoi am trecut la mâncare. Practic am mâncat și am plâns o zi întreagă.

De ce ți-a fost cel mai poftă să mănânci?

Cel mai poftă mi-a fost de cartofi prăjiți cu brânză rasă, salată de roșii și pâine, franzelă, am și am avut multe pofte, o să dureze ceva până mănânc tot ce mi-a lipsit și la care am poftit.

Cele mai grele probleme de sănătate: pietrele la rinichi şi gastrita

Ai suferit accidentări sau ai probleme de sănătate după acest show?

Am suferit și câteva accidentări, mi-am luxat un deget de la mâna dreaptă, am făcut întindere la mușchi și nu am putut alerga. Dar cele mai grave sunt pietrele la rinichi și gastrita. De aici a plecat și căderea mea psihică, pentru că oricât de multe medicamente luam, condițiile de pe insulă nu mă ajutau cu pietrele și gastrită. Am avut dureri zilnice de rinichi, dar am jucat fără să mă plâng, pentru că am vrut să lupt pentru mine și echipă.

Ți-ai dori să mai participi la un astfel de reality show?

Nu știu dacă aș mai participa, depinde și de condiții, dar experiența asta merită trăită doar o dată în viață. Este foarte dură și grea.

Cu cine vei păstra legătură dintre colegii din Survivor?

Cred că o să păstrez legătura cu majoritatea, dar în special cu Nedelcu, Delea, Duli și Oana.

Care e povestea ta? Cum te-ai descrie dacă ți-ar cere cineva?

Încă nu mă cunosc 100%, mai am multe lucruri de trăit și învățat, dar cred că sunt pe drumul cel bun. Viața m-a pus la încercare de multe ori, am căzut, m-am ridicat. Am suferit, m-am ridicat. Oricât ar fi de greu, mereu găsesc o cale să revin și să muncesc și mai mult, la cariera mea, dar și la persoană care vreau să fiu. Sunt ambițioasă, da am tupeu, nu mă las ușor și lupt pentru ce-mi doresc. Sunt și foarte sensibilă, dar nu vreau să arăt asta nimănui pentru că am impresia că ceilalți se vor folosi de punctele mele slabe, prefer să-mi pun un scut. Da, mai și greșesc, este normal și așa învățăm ce trebuie. Contează ce faci cu toate expriențele prin care treci și cum le foloseșți că să te formezi tu ca om.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net