Câți bani a câștigat Otilia Bilionera la Survivor și ce și-a cumpărat imediat cum a ajuns în țară

#Survivor România

Otilia Bilionera a făcut o achiziție extrem de scumpă, sau mai bine zis dulce, după ce a ieșit din competiția "Survivor România". Artista și-a cumpărat un cățeluș din rasa pomeranian, pe care l-a botezat Fluffy.

cub otilia bilionera animat gif

Foștii concurenți ai emisiunii Survivor au făcut investiții în mașini, case sau în diverse obiecte sau și-au plătit anumite intervenții estetice cu banii din onorariile primite pentru participarea la concurs. Otilia Bilionera a rezistat două luni în Republica Dominicană și se zvonește că ar fi câștigat în jur de 15.000 de euro.

Suficienți pentru a investi într-un autoturism sau în alte activități ce țin de profesia artistică dar, surpriză, prima achiziție a frumoasei soliste a fost un animal de companie, pufos, cu ochii mici, de rasă. O bijuterie de cățel, într-un cuvânt!

Otilia Bilionera a cumpărat un ghemotoc de blană. Foto: Instagram
Otilia Bilionera a cumpărat un ghemotoc de blană. Foto: Instagram

"Faceți cunoștință cu Fluffy, primul meu copilaș" a spus Otilia pe pagina sa de Instagram, unde o urmăresc aproape 400.000 de fani. Imaginea a strâns mii de aprecieri, iar admiratorii au postat comentarii adorabile la adresa patrupedului. Băiatul cu pedigree al Otiliei, care a primit numele de Fluffy, este un pomeranian - o rasă de câini originară din regiunea Pomerania, împărțită între Polonia și Germania. Ei trăiesc în jur de 12 ani și culorile cele mai întâlnite la pomeranieni sunt roșcat și alb. Pomeranienii sunt niște câini de talie mică. Artista a cheltuit pentru micuțul ghemotoc în jur de 1000 de euro.

Otilia Bilionera este mare iubitoare de animale

Mare iubitoare de animale, în trecut Otilia Bilionera și-a cumpărat și un iepuraș, pe care l-a numit Iepurilă. "Când îl cumperi dai 70 de lei pe el, dar întreținerea lui e mai ceva ca a unui Pomerian. E destul de greu de întreținut, mai ales că trebuie să-i schimb tot timpul așternutul, dar el face la litieră, ca pisicile, este dresat. Are un an de zile de când nu mi-a făcut vreo surpriză pe afară. Vine dacă îl strigi, l-am învățat cu recompense, niște pernițe umplute cu fructe de pădure”, a explicat Otilia Bilionera, într-o emisiune TV.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net