O nouă eliminare în echipa Războinicilor! Ramona Crăciunescu a părăsit concursul

#Survivor România
Ultima actualizare:

O nouă eliminare a avut loc în ediția de marți, 8 martie, a emisiunii Survivor România. Nelu Precup Pănescu, Ramona Crăciunescu și Blaze au fost propuși spre eliminare de către concurenți, iar telespectatorii au fost cei care au decis cine va pleca acasă în România. 

Ramona Crăciunescu Sursă foto: PRO TV
Ramona Crăciunescu Sursă foto: PRO TV

Atmosfera de la Survivor România este din ce în ce mai tensionată pe măsură ce competiția se apropie încet, dar sigur, spre final. Concurenții se află în Republica Dominicană de aproximativ două luni, iar conflictele sunt la ordinea zilei în tabăra Războincilor și a Faimoșilor.

Războincii au pierdut jocul pentru imunitate în ediția de luni, așadar au fost nevoiți să propună trei oameni spre eliminare. Relu Pănescu a fost nominalizat de către majoritatea colegilor. Oana Cioran, concurenta care a deținut colanul imunității individuale, a propus-o spre eliminare pe Ramona Crăciunescu, iar Doru a sugerat ca Blaze să părăsească concursul.

În timpul consiliului de eliminare, Ionuț Popa l-a atacat din nou pe Relu Pănescu pe care l-a numit un om manipulator, fals și foarte duplicitar. 

După ce soțul ei a fost nominalizat de către cei mai mulți dinte concurenți, soția lui Relu Pănescu, Cerasela, a vorbit despre concursul la care participă partenerul ei de viață. Invitată în platoul emsiunii lui Cătălin Măruță, Cerasela a mărturisit că se aștepta ca Relu să fie următorul propus spre a părăsi concursul sportiv.

Din punctul de vedere al Ceraselei, Relu se simte exclus din echipa din care face parte și nu găsește o cale de a se integra, în ciuda tuturor eforturilor pe care le depune în concurs și în tabăra Războinicilor. 

În urma voturilor exprimate de către telespectatori, cea care și-a luat adio de la competiție și de la șansa de a câștiga premiul de 100.000 de euro a fost Ramona Crăciunescu. "Simt că nu am arătat tot. Condițiile de aici m-au făcut să mă pierd uneori pe traseu, dar aici am descoperit niște oameni minunați, foarte buni și sufletiști", a declarat Ramona cu lacrimi în ochi, după ce a aflat că se va întoarce acasă. 

Situația nu este prea bună nici în tabăra Faimoșilor care au pierdut deja nume importante din echipă. Xonia, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu, Radu Itu, Robert Niță, Otilia Bilionera și coregraful Emil Rengle au revenit acasă după ce au fost eliminați fie în urma voturilor telesoectatorilor, fie din considerente medicale, așa cum a fost cazul Roxanei Ciuhulescu, care s-a confruntat cu o inflamație puternică la nivelul genunchilor. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net