Scandal de proporții între Zmărăndescu și Marian Drăgulescu! «A urlat ca în junglă»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Momente extrem de tensionate în tribul Faimoșilor luni seară, 13 martie, după ce aceștia au pierdut la jocul de imunitate, în fața Războinicilor. Spiritele s-au aprins între colegii Cătălin Zmărăndescu și Marian Drăgulescu, lăsându-se cu urlete și învinuiri în toată regula.

Scandal de proporții între Zmărăndescu și Marian Drăgulescu! Foto: Captură Video
Scandal de proporții între Zmărăndescu și Marian Drăgulescu! Foto: Captură Video

Cătălin Zmărăndescu și Marian Drăgulescu și au avut parte de un moment de scandal în toată regula, după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate la Survivor România. Cătălin Zmărăndescu pare că a cedat nervos, având o ieșire neașteptată la adresa colegului său. 

Cătălin Zmărăndescu a urlat din toți rărunchii la Marian Drăgulescu

Sportivul a „urlat ca în junglă”, așa cum au glumit ulterior Războinicii, prezenți și ei la moment, după ce Marian Drăgulescu le-a reproșat colegilor lui că nu ar fi tocmai în regulă să îl critice în modul în care o fac, dacă nu aduce punctul pe traseu. Zmărăndescu i-a spus lui Drăgulescu că „aruncă ca o fetiță”, în loc să îl încurajeze pe acesta, iar Marian a fost nemulțumit de acest comportament. Atât i-a trebuit, că s-a declanșat jihadul!

Strici atmosfera!”, i-a reproșat Marian Drăgulescu lui Zmărăndescu, moment în care luptătorul s-a înroșit la față și a început să urle din toți rărunchii.

Adu punctul! Dacă nu ești în stare ce vrei să îți fac?! Trage de tine! Tu ești nebun la cap?! Nu are nicio legătură olimpiada cu ce e aici. Te superi că am zis că arunci ca o fetiță! (..) Te dai cu capul de pereți că ai fost fraier. Îți pui cenușă în cap.(..) Ai făcut un scandal din nimic!”, i-a spus Zmărăndescu, urlând.

Drăgulescu a explicat că din punctul său de vedere, anumite jigniri care sunt adresate celor care nu se descurcă pe traseu strică atmosfera echipei și acest lucru se vede la probele următoare.

Și Războinicii au fost uimiți de modul în care Cătălin Zmărăndescu a țipat fostul gimnast, repetându-i că are comportament de „fetiță”. Aceștia au spus că Zmărăndescu a „urlat ca în junglă”, glumind că ulterior tot luptătorul i-a spus lui Marian că a făcut „scandal”, chiar dacă Drăgulescu nu a ridicat nici măcar o dată tonul și a vorbit civilizat.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net