Concurenții trimiși în Exil la Survivor. Un nou conflict în tabăra Faimoșilor: «Bă, ești prost?!»

#Survivor România
Ultima actualizare:

În ediția de duminică seară, 13 martie, a emisiunii Survivor, s-a disputat un nou consiliu de Exil, unde doi concurenți din ambele triburi, Faimoși și Războinici, au fost propuși pentru a merge pe insula Exilului.

Concurenții trimiși în Exil la Survivor Foto: Captură Video
Concurenții trimiși în Exil la Survivor Foto: Captură Video

Duminică seară, cele două triburi au intrat din nou pe traseu pentru recompensă, în cadrul unui joc de noapte, iar Faimoșii au ieșit de data aceasta învingători, ajutați și de concurenta cea nouă, Mari Fica. Aceștia s-au putut bucura de un adevărat festin, după zile întregi de foame, după ce au câștigat în fața Războinicilor.

Un nou consiliu de Exil la Survivor

După masă, a venit momentul decisiv, în care ambele echipe au fost nevoite să propună un nume pentru Exil, în cadrul consiliului. Concurentul care obține în fiecare ediție cel mai rapid timp pe traseu este, ca de fiecare dată, răspunzător direct pentru această decizie.

Înainte de a se afla cine sunt cei doi „rapizi” din ambele triburi, în echipa Faimoșilor s-au făcut deja planuri. Laura Giurcanu și CRBL au dezvăluit ambii la testimoniale că dacă le revine lor titlul, îl vor propune pe TJ Miles. De cealaltă parte, TJ l-a întrebat retoric pe CRBL dacă nu cumva își dorește să îl trimită din nou în Exil, în cazul în care el a fost cel mai rapid de pe traseu. 

Doru și CRBL, trimiși din nou în Exil

În ediția de duminică, din echipa Războinicilor, cel mai bun timp în aducerea punctului l-a avut Ștefania Ștefan. Aceasta l-a trimis în Exil pe Doru Răduță, care a mai trecut o dată prin această experiență.

Am ținut cont de ce mi s-a cerut din partea colegilor mei. Am încercat să îmbunătățesc situația mea. M-am duelat cu cei mai buni dintre cei mai buni. (..) Mai am de învățat, merg în Exil..O să fac față și de data asta.”, a spus Doru.

Un nou conflict la Survivor România

La Faimoși, cel mai rapid de pe traseu în aducerea punctului a fost TJ Miles. Acesta a spus că simte niște „energii rele” din partea lui CRBL, iscând din nou un conflict în tabăra lor, după ce l-a propus către Exil, fiind a doua oară pentru el când ajunge în această postură.

Bă, ești prost?”, i-a spus CRBL. „Eu o să mă adaptez, știu ce urmează, am mai fost acolo. Dar plâng pentru echipă. E o decizie fricoasă, personală. Dumnezeu să ne dea după cum oferim. Eu merg cu fruntea sus.”, a spus CRBL. „CRBL trăiește într-o altă realitate (..) E prea antipatic și individualist.”, a continuat TJ. „Singura problemă din echipa asta este TJ.”, a intervenit și Elena.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net