Exclusiv! Cătălin Zmărăndescu a devenit tătic. Soția sa a adus pe lume un băiețel de nota zece

Ultima actualizare:

    Celebrul luptător a devenit tătic din nouFoto: Arhiva personală
Celebrul luptător a devenit tătic din nouFoto: Arhiva personală

Bucurie mare în familia luptătorului Cătălin Zmărăndescu. Săptămâna trecută, soția sa a adus pe lume un băiețel perfect sănătos căruia au ales să îi pună numele Cătălin, ca al celebrului tătic. Fostul participant al emisiunii "Ferma", de la Pro Tv este în culmea fericirii și a împărtășit vestea cu fanii săi de pe Facebook.

"Astăzi (3 septembrie) la ora 10:12 a venit pe lume Zmara Jr 4.300kg si 50 cm , aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericire, și vă doresc tuturor la fel. Am o soție, o fetiță iar acum un băiat pe cinste", a scris Cătălin Zmărăndescu pe pagina sa de socializare, în dreptul unei poze superbe: cea în care apare alături de noul membru al familiei sale, juniorul Zmărăndescu.

"A fost un moment cumva deosebit când am adus bebelușul acasă!"

Cătălin Zmărăndescu, fericit să își țină băiețelul în brațe
Cătălin Zmărăndescu, fericit să își țină băiețelul în brațe

Cu zâmbetul pe buze și ochii în lacrimi, celebrul luptător își ține cu multă delicatețe la piept fiul abia născut, iar în stânga lui este micuța Matilda, și ea emoționată la prima întâlnire cu frățiorul. Luiza și Cătălin își mai doreau un copil și iată că dorința li s-a îndeplinit, iar acum au pereche, și fetiță și băiețel.

Soția celebrului concurent de la "Ferma", Pro Tv, a născut la finele săptămânii trecute, la o maternitate din Târgoviște, prin cezariană.

"Cătălin Jr. este foarte bine. A primit nota 10 la naștere, a avut 4,300 și 50 de cm. E cuminte, mănâncă, doarme. Spre deosebire de Matilda care a fost o răzvrătita din prima zi, a făcut gălăgie ca să zic așa, dar Cătălin a fost foarte cuminte. Momentan, nu știm mai încolo. A fost un moment cumva deosebit când am adus bebelușul acasă. Am aranajat cumva momentul, pentru nu știam cum va reacționa Matilda. Întâi a intrat mama ei în casă, am încercat să o pregătim. Apoi, am intrat eu cu băiețelul și i-am spus "uite, ce ți-a dat tati". Când l-a văzut pe bebeluș a fost fericită, a fost bine. Însă până l-a văzut la sân, apoi o jumătate oră nu ne-am mai înțeles cu ea. A început să plângă, a fost dezastru. Ea fost înțărcata de curând și cred că a fost destul de geloasă, dar am găsit o soluție acum. Când îl pune pe bebe la sân, o pune și pe ea cu capul pe celălalt. Aseară, spre exemplu, când l-am schimbat, s-a comportat foarte bine. L-a ținut în brațe, i-a dat suzeta, l-a iubit. De ceva timp este peste tot cu mine: doarme cu mine, eu îi fac micul dejun, îi fac coditele, o duc la grădiniță, deci nu prea mai e cu mami. Vedem cum va fi pe viitor. În rest, mă bucur foarte mult, sperăm să fie totul bine, chiar sunt fericit și împlinit acum", a spus în exclusivitate pentru Click! Cătălin Zmărăndescu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net