Exclusiv! Cătălin Zmărăndescu a devenit tătic. Soția sa a adus pe lume un băiețel de nota zece

image
Celebrul luptător a devenit tătic din nouFoto: Arhiva personală

Bucurie mare în familia luptătorului Cătălin Zmărăndescu. Săptămâna trecută, soția sa a adus pe lume un băiețel perfect sănătos căruia au ales să îi pună numele Cătălin, ca al celebrului tătic. Fostul participant al emisiunii "Ferma", de la Pro Tv este în culmea fericirii și a împărtășit vestea cu fanii săi de pe Facebook.

"Astăzi (3 septembrie) la ora 10:12 a venit pe lume Zmara Jr 4.300kg si 50 cm , aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericire, și vă doresc tuturor la fel. Am o soție, o fetiță iar acum un băiat pe cinste", a scris Cătălin Zmărăndescu pe pagina sa de socializare, în dreptul unei poze superbe: cea în care apare alături de noul membru al familiei sale, juniorul Zmărăndescu.

"A fost un moment cumva deosebit când am adus bebelușul acasă!"

image
Cătălin Zmărăndescu, fericit să își țină băiețelul în brațe

Cu zâmbetul pe buze și ochii în lacrimi, celebrul luptător își ține cu multă delicatețe la piept fiul abia născut, iar în stânga lui este micuța Matilda, și ea emoționată la prima întâlnire cu frățiorul. Luiza și Cătălin își mai doreau un copil și iată că dorința li s-a îndeplinit, iar acum au pereche, și fetiță și băiețel.

Soția celebrului concurent de la "Ferma", Pro Tv, a născut la finele săptămânii trecute, la o maternitate din Târgoviște, prin cezariană.

"Cătălin Jr. este foarte bine. A primit nota 10 la naștere, a avut 4,300 și 50 de cm. E cuminte, mănâncă, doarme. Spre deosebire de Matilda care a fost o răzvrătita din prima zi, a făcut gălăgie ca să zic așa, dar Cătălin a fost foarte cuminte. Momentan, nu știm mai încolo. A fost un moment cumva deosebit când am adus bebelușul acasă. Am aranajat cumva momentul, pentru nu știam cum va reacționa Matilda. Întâi a intrat mama ei în casă, am încercat să o pregătim. Apoi, am intrat eu cu băiețelul și i-am spus "uite, ce ți-a dat tati". Când l-a văzut pe bebeluș a fost fericită, a fost bine. Însă până l-a văzut la sân, apoi o jumătate oră nu ne-am mai înțeles cu ea. A început să plângă, a fost dezastru. Ea fost înțărcata de curând și cred că a fost destul de geloasă, dar am găsit o soluție acum. Când îl pune pe bebe la sân, o pune și pe ea cu capul pe celălalt. Aseară, spre exemplu, când l-am schimbat, s-a comportat foarte bine. L-a ținut în brațe, i-a dat suzeta, l-a iubit. De ceva timp este peste tot cu mine: doarme cu mine, eu îi fac micul dejun, îi fac coditele, o duc la grădiniță, deci nu prea mai e cu mami. Vedem cum va fi pe viitor. În rest, mă bucur foarte mult, sperăm să fie totul bine, chiar sunt fericit și împlinit acum", a spus în exclusivitate pentru Click! Cătălin Zmărăndescu.  

image
borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
vacanta femeie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp