Ce familie superbă are durul Cătălin Zmărăndescu: “Sunt cel mai fericit tătic de fetiţă”

Ultima actualizare:

  Cătălin este topit după micuţa lui, căreia îi schimbă scutecele
Cătălin este topit după micuţa lui, căreia îi schimbă scutecele

S-a întors în România anul trecut, după ce a pribegit 9 ani în Anglia. Acum, Cătălin Zmărăndescu este tătic şi viaţa i s-a schimbat radical.

La vârsta de 46 de ani, Cătălin Zmărăndescu  se poate declara un bărbat fericit, împlinit şi mai ales, liniştit! După 9 ani petrecuţi în Anglia, Cătălin Zmărăndescu a venit acasă şi locuieşte în oraşul femeii care i-a cucerit inima.

Este un tată foarte grijuliu
Este un tată foarte grijuliu

La cinci minute de Târgovişte, celebrul luptător MMA şi campion mondial şi European UCF şi-a deschis o academie de sport, şi şi-a construit o casă frumoasă în care locuieşte alături de Luiza, femeia care i-a fost alături în cele mai grele momente din viaţă, şi care îi este soţie din 2014.

Cătălin, un adversar de temut în ring
Cătălin, un adversar de temut în ring

Dar cea mai importantă persoană din casă este fetiţa sa, care l-a transformat şi i-a resetat viaţa cu totul. Mogâldeaţa de numai 8 luni i-a adus lacrimi de fericire durului Cătălin Zmărăndescu. ”De câţiva ani buni viaţa mea s-a schimbat în bine. Femeia de lângă mine este responsabilă, dar din păcate o înşel în fiecare zi, cu nimeni alta decât cu Matilda, dragostea mea cea mai mare. De 8 luni sunt tătic de fetiţă şi sunt fericit. E o fetiţă extrem de activă, trebuie să stai 24 din 24 de ore după ea, dar noroc că avem condiţie fizică. Nici nu mai avem nevoie să mergem la sală. De la şase luni s-a ridicat în picioare, iar acum se ţine foarte bine şi peste puţin timp va face singură paşi”, a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru Click!. Deşi e greu de crezut că uriaşul Zmărăndescu poate să schimbe scutece, iată că soţia l-a dat de gol.

”Cătălin este un tătic superdevotat. Cine credeţi că îi face băiţă Matildei?! Ei bine chiar el a preluat exclusiv acest job şi chiar se supără dacă îi iau locul. Eu alăptez exclusiv la sân, deci nu e nevoie de schimbat biberoane, însă se ”bagă” şi când e vorba despre schimbat scutece”, ne-a asigurat doamna Zmărăndescu. Celebrul luptător s-a retras din competiţii în mai 2017, când l-a învins prin KO tehnic pe uriaşul polonez Tomasz Czerwinski. Acum este antrenor şi îi învaţă pe copii tehnici care i-au adus în palmares 11 victorii în artele marţiale mixte şi două victorii în box. ”Am deschis «Zmărăndescu Sports Academy», ne-a mai zis el.

Şi luptătorul K 1 Cristian Mitrea îşi răsfaţă băiețelul

Este plin de mușchi și de tatuaje
Este plin de mușchi și de tatuaje

Vedeta Kanal D Andreea Mantea s-a iubit câteva luni cu luptătorul K 1 Cristian Mitrea, pe care l-a cunoscut în urmă cu patru ani, la emisiunea „Burlăcița», de la Antena 1.

Cristian Mitrea și simpaticul David
Cristian Mitrea și simpaticul David

Relația lor nu a funcționat și, deși Andreea a rămas însărcinată, ei au decis să pună capăt poveștii de dragoste. Dacă inițial Cristian Mitrea nu a dorit să se implice prea mult în viața fiului său, David, acum în vârstă de trei ani, iată că, de ceva vreme, bărbatul a revenit la sentimente mai bune și petrec cu micuțul fiecare weekend, răsfățându-l ca pe un prinț. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
  Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net