Relu Pănescu, surpriză romantică din partea soției, după eliminarea de la Survivor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Relu Pănescu, cel mai vârstnic concurent de la Survivor România, a rezistat trei luni în jungla din Republica Dominicană și a părăsit concursul în ediția difuzată marți seara. Imediat după eliminare, Relu a avut o reacție pe pagina de Facebook. Și frumoasa lui soție a publicat un mesaj emoționant. 

Cerasela și Relu Pănescu s-au căsătorit în septembrie 2016. Foto: arhivă personală
Cerasela și Relu Pănescu s-au căsătorit în septembrie 2016. Foto: arhivă personală

Relu Pănescu, antreprenorul din Arad care și-a testat limitele la Survivor, la vârsta de 50 de ani, le-a mulțumit fanilor virtuali pentru toată susținerea. "Dragilor, țin să vă mulțumesc din suflet tuturor și fiecăruia în parte, pentru faptul că ați fost alături de mine, pentru încredere, pentru încurajare, pentru susținere, pentru faptul că ați alocat din timpul vostru pentru a mă urmări în aventura Survivor România 2022!", a scris Relu, pe Facebook. 

Relu Pănescu și soția, schimb de mesaje pe Facebook

Dar înainte de apariția lui Relu în online, după 3 luni în care a stat fără telefon, soția lui, Cerasela, a avut grijă să îi facă ea o surpriză. În dreptul ueni imagini romantice, desprinsă parcă din albumele pentru Valentine's Day, Cerasela a scris un mesaj de dragoste:

Aceasta este poza pe care Cerasela a publicat-o pe Facebook
Aceasta este poza pe care Cerasela a publicat-o pe Facebook

"Sunt mândră de tine, soțul meu drag, pentru toată evoluția ta de până acum. Te așteptăm acasă. Pentru noi ești un super erou. Te iubim și abia așteptam să te strângem din nou în brațe". Răspunsul lui Relu a venit imediat: "Scumpa mea soție, aștept cu nerăbdare să vă treziți și neapărat, înainte s-o duci pe Alessia la grădi, să mă suni să vorbesc cu voi, chiar dacă este mare diferență de fus orar, respectiv 6 ore. Vă iubesc nespus de mult" .

Cine a mai rămas în concurs la Survivor România

Se strâng rândurile la Survivor România. După 3 luni au mai rămas în concurs 12 concurenți: Alexandra Duli, Blaze, Alex Delea, Doru Răduță, Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, în echipa Vulturilor. În echipa Tigrilor, după plecarea lui Relu Pănescu au mai rămas Mari Fica, TJ Miles, Oana Ciocan, Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa și Ștefania Ștefan. CRBL a fost eliminat din motive medicale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net