Care este numele real al Alexandrei Duli, de la Survivor. La ce emisiune a mai participat în trecut

#Survivor România

Telespectatorii Survivor o știu cu siguranță pe Războinica Alexandra Duli, iar dacă aceasta li se pare puțin cunoscută, însă nu știu exact de unde, noi venim rapid în ajutor. Alexandra a mai participat în trecut la un reality show, însă cu numele ei real, „Duli” fiind doar o poreclă.

Vă mai amintiți la ce emisiunea a participat Alexandra Duli de la Survivor? Foto: Instagram
Vă mai amintiți la ce emisiunea a participat Alexandra Duli de la Survivor? Foto: Instagram

Alexandra Duli nu este la prima emisiune! Tânăra s-a făcut remarcată înainte de participa la Survivor România, unde face parte din Echipa Războinicilor și a demonstrat că ține cu îndârjire la locul ei în competiție. Aceasta se înțelege de minune cu colegii ei și aduce puncte pe traseu, fiind o concurentă puternică.

Alexandra Duli a participat la „Burlacul”. Care e numele ei real

Puțini își mai aduc aminte însă că înainte de „Survivor” , Alexandra Duli a evoluat într-un alt proiect TV. Telespectatorii emisiunii „Burlacul” sunt puțin mai câștigați în acest sens, Alexandra fiind o fostă concurentă a show-ului de la Antena 1. Aceasta s-a prezentat atunci însă cu numele ei real, Alexandra Mucea, în timp ce în emisiunea de la PRO TV a ales să fie strigată așa cum apare pe rețelele de socializare, „Duli” fiind doar o poreclă.

Alexandra Duli a încercat în cadrul reality show-ului „Burlacul” să îi cucerească inima  lui Andi Constantin, fostă ispită masculină de la „Insula Iubirii”. Ca o adevărată războinică, îndrăzneață de fel, Alexandra a ajuns destul de departe în concurs, alături de alte două tinere. Mai mult decât atât, aceasta a reușit să îi fure și un sărut lui Andi, în timpul unei întâlniri romantice. Cu toate acestea, nu a reușit să câștige finala, așadar își încearcă acum norocul la Survivor România.

Alexandra Duli face „victime” și la Survivor

Nici competiția de la Pro TV nu s-a lăsat însă fără idile. În urmă cu ceva vreme, se zvonea că între Alexandra Duli și colegul Alex Delea ar fi ceva mai mult decât „spirit de echipă”. Zvonurile au început să circule după ce Războinicii au fost văzuți în tandrețuri, chiar Alexandra dezvăluind la vremea respectivă că ei dorm împreună.

Citește și: Alexandra Duli și Tj Miles, dans lasciv la petrecerea unificării! Destrăbălare în atmosferă de club

Ultimele nopţi… mi-am găsit şi eu o pernă mai comodă decât rucsacul. Nu… îl am pe Alex lângă mine şi o am şi pe Elena să nu uităm… Dar… Nu ştiu… Eu cu Alex ne-am găsit unul lângă altul şi dormim destul de bine.”, declara Alexandra Duli pe atunci. De curând însă, aceasta a dansat lasciv alături de Faimosul TJ Miles, după unificarea echipelor, iar Laura Giurcanu a susținut că au sărit scântei între cei doi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Depay Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
adela popescu si radu valcan instagram jpg
netflix pixabay png
monica tatoiu
image png
Banner mama Andreea Tonciu
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net