Ramona Crăciunescu, cel mai mare regret legat de Survivor. Ce ar schimba dacă ar fi din nou în Republica Dominicană

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ramona Crăciunescu a impresionat o țară întreagă la Survivor. Concurenta din echipa Războincilor a făcut tot ce a putut pentru a ajunge într-o etapă superioară a competiției, însă parcursul său din Republica Dominicană s-a încheiat și a fost nevoită să se întoarcă acasă. 

Ramona Crăciunescu are o poveste de viață uimitoare
Ramona Crăciunescu are o poveste de viață uimitoare

Ramona Crăciunescu a devenit cunoscută tuturor după participarea la concursul din Republica Dominicană. Concurenta s-a făcut remarcată prin determinare, dar și prin povestea de viață deosebită. În urmă cu mai mulți ani în urmă și-a pierdut iubitul și fetița într-un incendiu declanșat în rulota cu care se aflau la mare. 

Ramona Crăciunescu s-a luptat cu foame și condițiile vitrege de trai în Republica Dominicană, însă recunoaște că cel mai dificil de suportat a fost dorul de cei dragi. Concurenta a recunoscut că micile cadouri de la proba de comunicare pe care le-a primit au fost foarte importante și i-au oferit puterea de a merge mai departe în competiție. 

Citește și: Ramona Crăciunescu are probleme grave după Survivor

„Când am primit poza de acasă și când am vorbit cu fiul meu la telefon, am simțit că m-am încărcat cât pentru încă un an de stat acolo. Așa mult te poate încărca vocea celui drag sau poza în care îl poți vedea încât uiți de foamea pe care o înduri acolo", a povestit Ramona. 

Ramona este recunoascătoare pentru experiența pe care a trăit-o. deși subliniază că dacă ar partcipa din nou la concurs s-ar comporta diferit. Ar fi mai puțin sensibilă, și-ar arăta mai rar emoțiile pentru ca micile vulnerabilități să nu fie exploatete, susține Ramona. 

Citește și: Ramona Crăciunescu are o poveste de viață dureroasă

„Dacă mâine aș lua competiția de la zero, aș fi la fel, doar că mai puternică și nu așa emotivă, aș trage cu dinții și nu aș mai arăta lacrimi așa des. Dar în mare parte nu aș schimba nimic, oamenii trebuie să înțeleagă că dacă ești departe de casă și stai nemâncat și nedormit și, uneori, accidentat, nu poți fi la fiecare traseu cel mai bun, pentru că nu în fiecare zi suntem apți să aducem puncte", a continuat Ramona. 

Ramona Crăciunescu a concurant cu gândul la familie

Războinica a dezvăluit că, în urma participării la emisiune, s-a ales cu o serie de probleme de sănătate. A slăbit câteva kilograme, pe care însă le va recupera odată ce va reveni la meniul obișnuit și și-a creat o sensibilitate stomacala, având chiar și sângerări. 

Întoarsă la familie, Ramona mărturisește că este mai mult decât încântată să recuperezze timpul pierdut și subliniază că doar gândindu-se la cele mai dragi persoane din viața sa a avut puterea de a se lupta pentru fiecare punct în timpul competiției. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net