EXCLUSIV Ramona Crăciunescu are probleme grave după Survivor: «Încă fac multe investigații»

#Survivor România

Cea mai încercată concurent de la "Survivor", războinica Ramona Crăciunescu (31 de ani) a ieșit din competiția filmată în Republica Dominicană pentru Pro TV și a acordat un interviu pentru Click! în exclusivitate. În care concurenta ne-a povestit despre drama prin care a trecut dar și experiența Survivor sau cascadoriile pe care le-a făcut în filme pentru Hollywood sau din țară.

EXCLUSIV Ramona Crăciunescu: "Am reușit să trec peste dramă prin multă muncă"
EXCLUSIV Ramona Crăciunescu: "Am reușit să trec peste dramă prin multă muncă"
  • Toată lumea te știe de la Survivor acum. Cum faci față valului de simpatie și celebritate pe care l-ai câștigat?

După participarea mea la Survivor, atunci când m-am întors în țară, am rămas plăcut surprins și chiar impresionată de cei de acasă. De cei care mi-au trimis atât de multe mesaje în privat în care mi-au spus cât de mult mă admiră și că au plâns atunci când am plecat, mi-au spus că mi-au fost alături încă de la început și că le-a plăcut cum am fost eu în competiție.

Mi-au spus și că sunt un om cu un suflet mare și modestă, mi-au spus foarte multe cuvinte frumoase, iar asta, pe mine, m-a făcut să am mai multă încredere în mine. Sincer, m-au făcut să mă simt tare iubită și apreciată de cei de acasă. Am fost plăcut surprinsă încă din aeroport când am ajuns în Madrid ca lumea să mă cunoască și să facă poze cu mine, să-mi spună că sunt mândri de ce am făcut eu în această emisiune.

  • De cine ți-a fost cel mai dor în cele două luni cât ai stat departe?

În cele doua luni state acolo, mi-a fost cel mai dor de fiul și de iubitul meu, nu exista seară în care să nu mă gândesc la ei câteva ore înainte să adorm. De fiecare dată când intram pe traseu, spuneam o rugăciune și mă gândeam și la ei, mă încărcau cu energia necesară ca să pot da randament pe traseu.

  • Ai repeta experiența?

Este o experiență minunată în care am învățat o lecție de viață, am învățat să apreciez pe cei din jurul meu, m-a învățat ce înseamnă să fii înfometat și cât de recunoscătoare trebuie să fiu pentru ce am acasă: familie, mâncare, confort și iubire. Dacă aș avea ocazia să mă întorc acolo, aș face-o cu toată inima, pentru că simt că nu am avut timpul necesar în care să arăt tot ce pot, cât de mult îmi doresc și cât de buna pot fi sportiv. Uneori m-am lăsat copleșită de emoții și asta m-a făcut să nu dau cel mai bun randament pe traseu.

  • Ce ai făcut imediat după ce ai ieșit din show?

Imediat după ce am ieșit din show, recunosc că m-am bucurat foarte mult de mâncare și de ce înseamna să te saturi și să nu mai simți acea foame care care exista în permanență. Am vorbit și m-am bucurat de vocea fiului meu și a familiei, e ceva unic, cât de mult pot aprecia acum un simplu apel către cei de acasă.

  • De ce obiecte ți-a fost cel mai dor în junglă? Ce voiai să mănânci?

Nu mi-a fost dor de un obiect anume în junglă, singurul dor a fost cel legat de fiul meu și de familie. Mi-a lipsit foarte mult mâncarea, îmi era foarte dor de gustul de mujdei de usturoi cu un cartof prăjit și brânză rasă.

Ramona Crăciunescu a avut sângerări stomacale din cauza alimentației

  • Cu ce probleme de sănătate te-ai întors după Survivor?

Problemele de sănătate cu care m-am întors de acolo sunt de durată ca și recuperare, stomacul meu se pare că nu a reacționat prea bine la cocos și asta a făcut să mă confrunt cu sângerări stomacale. Faptul că acolo am leșinat, m-a făcut să mă sperii destul de rău. Sănătatea, uneori, oricât ți-ai dori și crezi tu că poți, nu te ajută. Îmi doresc foarte mult să mă refac și să nu mai am probleme. Nici piciorul drept nu este într-o stare prea bună, dar cu fizioterapie am să-mi revin, iar la stomac încă fac mai multe investigații, acolo e ceva mai grav.

  • Cu cine vei păstra legătura după ce se va termina show-ul?

Vreau să păstrez legătura cu mare parte din echipă, acolo am descoperit niște oameni minunați și cu un suflet bun. Dar în mod sigur voi păstra legătura cu Angela, Alex Nedelcu, Alex Delea, Ionuț, Ana și Ștefania. Îmi doresc să ieșim cu toții, cândva, ca echipă.

A jucat în filme alături de vedete din țară și străinătate

  • Ai fost cascador înainte de a intra în reality-showul de la Pro Tv. Cu ce actori mari ai mai lucrat și pentru ce filme?

Pasiunea mea cea mai mare este să fiu cascador și să mă plimb cu motocicleta. Am lucrat cu foarte mulți actori, atât din România, cât și de peste hotare. Am jucat alături de mari actori cum este Michael Keaton, Samuel Jackson, am fost dublura marii actrițe Maggie Q.

Am jucat alături de Tudor Chirilă, Emilian Oprea, George Piștereanu, Adela Popescu și mulți alții. Am jucat într-un film care a fost preferatul meu, Harley and the Davidsons, și aici am fost una dintre puținele fete cascadoare care a avut un rol pe motocicletă, în care eu m-am simțit minunat. Dar am jucat și în multe reclame atât pentru România, cât și pentru alte țări. Reclama în care m-am simțit minunat alături de Bobonete, Bontea, Mihai Rait, Adrian Despot.

Am jucat în filmul Django care s-a filmat în România, alături de actorul Matthias Schoenaerts. Am jucat și în documentare cum este Washington, un film cu o adevărată istorie, dar să nu uit și filmele de acțiune și cele horror cum este Nogoa. În mare parte, în filmele în care am jucat, am dublat actrițele care aveau rol principal.

Dar îmi place ceea ce fac în filme, să merg cu motocicleta, să mă bat, să sar prin geamuri, sărituri după clădiri, să trag cu arma, scufundări și multe altele, e ceva ce mă reprezintă și mă face să evoluez cât mai mult.

Ramona Crăciunescu a apelat la un preot pentru a-și vindeca sufletul

  • Ai impresionat o țară întreagă cu drama prin care ai trecut când ai povestit că ți-a luat foc rulota si ți-ai pierdut persoane dragi acolo. Cum ai trecut peste dramă? Ai mers la psiholog?

Am reușit să trec peste dramă prin multă muncă și prin a face tot ceea ce ține de mine pentru ca fiului meu să nu îi lipsească nimic. Am mers la psiholog, dar asta nu m-a ajutat cu nimic, singurul meu psiholog bun a fost Preotul de la mănăstirea unde mergeam des și care m-a ajutat foarte mult să mă liniștesc sufletește. Tragedia prin care am trecut, m-a marcat pentru tot restul vieții, este ca o rană care nu se va vindeca niciodată.

  • Ai ramas cu sechele dupa acel accident? Ai fost arsă pe părți din corp?

Am fost arsă aproximativ pe 60% din suprafața corporală, refacerea mea a durat mai mult de un an, am fost în comă aproximativ două luni, nu am putut ajunge la înmormântarea fiicei mele și nu am putut să-mi iau rămas bun. Nu am putut să merg nici la înmormântarea iubitului meu de atunci pentru că eram în spital fără a ști nimic pentru că eram în comă.

Cel mai greu lucru prin care poate trece o mamă, un părinte este să fie neputincios în fața focului, să intre în foc și să nu-și poate scoate copilul afară. Am intrat în flăcări de trei ori și nu am reușit să o găsesc, mititica se ascunsese, nu poți lupta cu focul, este ceva ce nu poți face oricât ai vrea. Am rămas cu frica de foc, frica de a nu păți ceva fiul meu, dar încerc să arăt că sunt puternică, asta pentru că îmi doresc foarte mult ca fiul meu să aibă lângă el un om puternic și demn de urmat ca model în viață.

  • Te consideri o femeie puternică?

Mă consider o femeie puternică, viața m-a făcut să trec peste multe greutăți și am reușit să fac asta singură cu multă muncă și dorință de a reuși în viață și a fi un exemplu de așa da pentru că se poate dacă vrei.

Ramona Crăciunescu își dorește o carieră în televiziune

  • Cum a fost revederea cu fiul și iubitul tău?

Revederea cu fiul și iubitul meu a fost una foarte emoțională, îmbrățișarea lor m-a făcut să-mi dau seama cât de iubită sunt și cât de important este să ai la cine să te întorci acasă.

  • Cum le-ai părut in show? Te-au urmărit la TV?

M-au urmărit cu sufletul la gură și mi-au spus că sunt tare mândri de mine, le-a plăcut mult ce am făcut acolo, dar au fost și triști când au văzut că mă lupt cu foamea, cu dorul și cu probleme de sănătate.

  • Ce vă place să faceți împreună?

Ne place foarte mult să mergem împreună la munte la ski, să călătorim, asta este cea mai frumoasă activitate petrecuta împreună, așa îi putem arăta fiului meu ce țară minunată avem, cum este să călătorești în zonele tradiționale, cum e să stai la cort și să faci cel mai bun și delicios picnic, dar ne place foarte mult ca și acasă, timpul să îl petrecem împreună, jucând cărți sau jocuri educative.

  • Ce-ți dorești pentru următoarea perioadă?

Pentru perioada următoare, îmi doresc sănătate ca să pot face tot ce îmi place și ce mă poate ajuta în viață. Îmi doresc foarte mult să rămân în industria asta TV, să pot să avansez și să fiu cât mai bună pe plan de carieră, atât ca și cascador, cât și ca om care vrea să învețe cât mai multe lucruri noi și să le facă cât mai bine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net