Survivor România 2022. Cele mai neașteptate eliminări de până acum

#Survivor România
Ultima actualizare:

Eliminările de la Survivor România 2022 au surprins fanii, mai ales că unii concurenți păreau a avea toate calitățile necesare pentru a face față celor mai dificile provocări. Momentele dramatice au condimentat situațiile pline de adrenalină, iar unii concurenți au fost nevoiți să plece în mod surprinzător acasă.

survivor deschidere png

Survivor România 2022 este în plină desfășurare în atmosfera exotică din jungla Dominicană, iar Războinicii și Faimoșii au luptat din greu pentru a face față provocărilor. Eliminarea unora dintre concurenți a venit în mod neașteptat, după situații care i-au ținut cu sufletul la gură atât pe coechipieri, cât și pe fanii emisiunii. 

Roxana Ciuhulescu nu a mai putut continua la Survivor România 2022 după o accidentare urâtă

Roxana Ciuhulescu a fost una dintre cele mai atletice concurente din tabăra Faimoșilor și a fost mereu unul intre oamenii de bază din echipă. Fosta prezentatoare TV a rezistat în concurs numai două săptămâni, din cauza unei accidentări pe traseu.

Citește și Survivor România 2022: Ce concurenți au rămas în competiție în echipa Războinicilor, până la această dată

Ambițioasă și luptătoare, Roxana Ciuhulescu a sperat totuși că se va recupera și a stat pe margine câteva probe așteptând ca piciorul lovit să-și revină. Din păcate medicul a decis în locul ei, iar Daniel Pavel a fost cel care i-a dat vestea tristă că este eliminată din concurs. 

Fotbalistul Robert Niță a părăsit concursul pe motive medicale

Robert Niță, unul dintre cei mai buni fotbaliști din România, nu a făcut față provocărilor de la Survivor. Sportivul profesionist a făcut parte din tabăra Faimoșilor și fost destul de apreciat de colegii săi, însă a avut parte de o accidentare care nu i-a mai permis să mai concureze. 

Plecarea sa nu a fost însă atât de ușoară, el i-a rugat pe spectatori să nu îl voteze afară din concurs, însă până la urmă a fost nevoit să plece acasă. După eliminare, Robert Niță a declarat că este obișnuit să traiască cu durerea și că regretă că nu mai poate luptă alături de Faimoși.

Ramona Crăciunescu, eliminare în lacrimi

Cascadoarea profesionistă Ramona Crăciunescu a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor România 2022. Ea a făcut parte din tabăra Războinicilor și a impresionat pe toată lumea cu povestea ei tragică de viață. Ramona și-a pierdut fiica și iubitul într-un incendiu, însă și-a adunat forțele cu ajutorul băiețelului ei mic. 

Ramona Crăciunescu a întâmpinat mari probleme de sănătate în Republica Dominicană. Concurenta a avut sângerări stomacale din cauza lipsei de hrană, iar acest fapt i-a afectat randamentul pe traseu. 

Războinica a izbucnit în lacrimi când a aflat că a fost eliminată de la Survivor România 2022 și a mărturisit că și-ar mai fi dorit să poată continua în concurs. 

Luptătorul Cătălin Zmărăndescu eliminat după o ieșire nervoasă

Drumul lui Cătălin Zmărăndescu în competiția Survivor România 2022 a fost presărat cu dispute, momente de adrenalină. Obișnuit cu o disciplină sportivă riguroasă, Zmărăndescu a reproșat de multe ori colegilor săi că nu dau randament pe traseu.

Citește și Survivor România 2022: Ce concurenți au rămas în competiție în echipa Faimoșilor, până la această dată

Condițiile grele de trai în jungla Dominicană ș lipsa mâncării l-au afectat pe marele luptător, care a avut o ieșire nervoasă la adresa colegilor săi, după ce au suferit o înfrângere zdrobitoare în fața Războinicilor. 

Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor 2022 și a plecat bucuros că își va revedea familia, dar și cu 30 de kilograme în minus. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net