Cătălin Zmărăndescu, pus în fața întrebării «Cine a făcut dragoste la Survivor?». Răspunsul Faimosului: «Ce să fac, să dorm între ei?»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cătălin Zmărăndescu și soția sa, Luiza, au fost invitați în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde fostul Faimos a povestit lucruri din culisele show-ului”Survivor” și a răspuns unor întrebări incomode venite din partea publicului. Și Cătălin Măruță a avut grijă să îl tragă de limbă pe Zmărăndescu, care a fost cât se poate de sincer.

Cătălin Zmărăndescu, la Survivor foto: Instagram
Cătălin Zmărăndescu, la Survivor foto: Instagram

Nu o dată au fost surprinși diverși concurenți din emisiunea ”Survivor România 2022” în ipostaze un pic prea apropiate. Laura Giurganu și TJ Miles, dar și Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au fost luați în colimator, așa că e nomal ca publicul să vrea să afle dacă s-a întâmplat sau nu ceva între ei. Iar Cătălin Zmărăndescu a fost pus chiar el în fața întrebării ”A făcut cineva dragoste”, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Zmărăndescu a spus că nu se putea întâmpla așa ceva, mai ales nu între Marian Drăgulescu și Elena Chiriac, pentru că el dormea cu ei în cort.

”Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu stiu sigur, dar nu cred”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea lui Măruță.

Ce concurent i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărădescu 

Fanii emisiunii ”Survivor” nu l-au scutit nici pe Zmărăndescu, iar fostul Faimos a fost întrebat dacă a avut el însuși vreo idilă sau dacă i s-au făcut avansuri. Fostul luptător de MMA a recunoscut că a dormit o dată cu Natalia Duminică în brațe, dar nu din motive romantice, ci pentru că se aflau într-un spațiu strâmt. El a mai povestit că singurele cuvinte care ar putea fi interpretate ca avansuri au venit de la Emil Rengle, dar Zmărăndescu nu le-a luat în seamă.

”Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți.Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu a tratat-o ca pe o glumă”, a mai povestit Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu: ”Nu am ceva cu Roxana Ciuhulescu”

Cătălin Zmărădescu a avut mai multe conflicte pe parcusul emisiunii Survivor, printre care și cu Roxana Ciuhulescu, care a spus că fostul luptător MMA vorbea alți concurenți pe la spate și îi bârfea. Zmărăndescu nu pare, acum, foarte afectate de acest conflict, însă.

”Nu am ceva cu Roxana. Am stat doar o săptămână. Din trecut, nu îmi aduc aminte”,  a spus Zmărăndescu.

Cel mai greu moment, cel în care a trebuit să mănânce viermi

Competițai Survivor e una dificilă, iar concurenții sunt supuși unor probe dificile și trebuie să rabde de foame și frig. Cătălin Zmărăndescu a recunoscut că cel mai greu pentru el a fost că a trebuit să mănânce viermi. În plus, un moment dificle pentru el a fost cel în care a găsit o bucățică de pâine pe drumul spre junglă și a furat-o, pentru că îi era atât de foame. 

”Cel mai greu a fost să mănânc viermi, nu vrei să știi cum mi s-a întors stomacul pe dos. Toată lumea a spus că suntem nebuni, ne îmbolnăvim. Într-o zi, când veneam de la jocuri, am văzut o coajă de pâine. Erau toți cu ochii pe noi, să nu facem rost de mâncare. I-a lăsat pe toți să coboare, am rămas în urmă, am sărit la păsările alea și le-am luat coaja de pâine. În așa hal eram”, a mai povestit Fostul Faimos. 

Cătălin Zmărăndescu a slăbut 25 de kg la Suvivor

De altfel, Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit că a intrat cu 114 de kilograme și a ieșit cu 89. Adică a slăbit 25 de kilograme, în 71 de zile de competiție. A avut de tras, pentru că echipa sa, a Faimoșilor, a pierdut toate jocurile de recompensă și a mâncat mai ales orez și cocos prăjit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net