Survivor România 2022: Ce concurenți au rămas în competiție în echipa Războinicilor, până la această dată

#Survivor România

Echipa Războinicilor de la Survivor România 2022 a fost cea care s-a impus încă din prima ediție a reality show-ului Pro TV. Ea a câștigat probă după probă, imunitate după imunitate, iar Războinicii au fost ceva mai feriți de eliminări decât Faimoșii. Iată care sunt concurenții rămași în echipa Războinicilor la Survivor România 2022.

Ei sunt cei zece Războinici rămași la Survivor România 2022 foto: Instagram
Ei sunt cei zece Războinici rămași la Survivor România 2022 foto: Instagram

Chiar dacă la început, publicul se aștepta ca Faimoșii să aibă un avantaj clar, mai ales că mai mulți sportive se aflau în această echipă, iată că Războinicii au dovedit, ediție după ediție, că sunt mult mai bine pregătiți pentru competiția dură de la Survivor România.

Concurenții rămași în joc la Survivor România, în echipa Războinicilor

Cei 12 Războinici care au intrat inițial la reality show-ul Pro TV  au fost Elena Matei, Liviu Mihalca, Relu Pănescu, Ionuț Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli și Ramona Crăciunescu. Lor li s-au alăturat, pe parcus Oana Ciocan, Doru Răduță și Mihaela Stan.

Din păcate, Liviu Mihalca a decis să părăsească emisiunea, pentru să a considerat că nu poate dat tot ce e mai bun și s-a temut de o eventuală accidentare, care l-ar fi pus în imposibilitatea de a mai face, pe viitor, dans profesionist. Angela Forero a fost și e nevoită să plece de la Survivor România 2022, din cauza unei accidentări.

Războinicele Ana Dobrovie, Elena Matei și Ramona Crăciunescu au fost și ele eliminate de la Survivor, în urma consiliilor.

Așa se face că, în momentul de față, la Survivor România 2022, concurenții rămași în echipa Războinicilor sunt zece la număr: Relu Pănescu, Ionuț Popa, Alex Delea, Blaze , Alexandru Nedelcu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli, Oana Ciocan, Doru Răduță și Mihaela Stan

Cine are cele mai multe șanse să rămână în finală din echipa Războinicilor

În ciuda faptului că nu sunt persoane cunoscute, Războinicii rămași în competiția Survivor România 2022 sunt considerați favoriți pentru a câștiga marea finală. Astfel, conform siteurilor de pariuri, Ionuț Popa, care este antrenor personal, și Alexandru Nedelcu, care este fotbalist, sunt marii favoriți. Ei sunt urmați, potrivit cotelor la pariuri, de Ștefania Stan, streamer online și Alex Delea, barman.

Cât durează Survivor România 2022

Prima ediție a Survivor România 2022 a fost transmisă în 16 ianuarie, la Pro TV. Emisiunea este difuzată de trei ori pe săptămână, duminică, luni și marți, iar în fiecare episode, Faimoșii și Războinicii au probe și trasee pe care trebuie să le câștige pentru a evita eliminarea, dar și pentru a primi mâncare și alte lucruri necesare traiului de zi de zi.

Postul de televiziune nu a anunțat când va avea loc marea finală, încă, dar competiția va mai dura ceva, probabil, având în vedere că Războinii îi depășesc cu mult numeric pe Faimoși.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net