Survivor România 2022: Ce concurenți au rămas în competiție în echipa Faimoșilor, până la această dată

Competiția Survivor România 2022 este în plină desfășurare, iar Faimoșii au întâmpinat numeroase dificultăți. Ei au pierdut majoritatea probelor, ceea ce a înseamnă că mulți dintre ei au fost eliminați, dar și că nu au avut ce să mănânce. Iată care sunt concurenții rămași în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022.

image
Elena Chiriac, CRBL, Laura Giurcanu, Mari Fica, Marian Drăgulescu și TJ Miles foto: Instagram

Reality show-ul Survivor România nu e unul deloc ușor pentru concurenții rămași în echipa Faimoșilor. De la debutul emisiunii Pro TV, în 16 ianuarie, ei au pierdut mai parte dintre probe, în fața Războinicilor, așa că au ajuns des la eliminări, și nici nu au avut de mâncare altceva decât orez și cocos, de cele mai multe ori.

Concurenții rămași în joc la Survivor România, în echipa faimoșilor

Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu au fost cei 12 Faimoși care au intrat inițial în competiția Survivor.

faimosi survivor 2022 jpg
Aceștia sunt cei 12 Faimoși de la începutul competiției

Deși au dat tot ce a fost mai bun din ei, Faimoșii au pierdut săptămână după săptămână probele în fața Războinicilor și au fost „decimați” de eliminări. Au plecat, pe rând, Xonia, Roxana Ciuhulesc, Andreea Tonciu, Robert Niță, Radu Itu, Otilia Bilionera, Emil Rengle și Cătălin Zmărădescu, din cei 12 Famoși din prima ediție.

Tocmai pentru că echipa Faimoșilor a fost mai des în Consiliul de eliminare, producătorii show-ului de la Pro TV au decis să aducă forte proaspete. Așa se face că Marian Drăgulescu, Natalia Duminică și Mari Fica au intrat și ei în competiție. Natalia, însă, a fost eliminată.

natalia duminica c 1260x709 jpg
Natalia Duminică a fost eliminată rapid de la Survivor

Așa se face că, în acest moment, concurenții Faimoși rămași în competiția Survivor sunt Laura Giurcanu, TJ Miles, CRBL, Elena Chiriac, Marian Drăgulescu și Mari Fica.

Cine are cele mai multe șanse să română în finala din echipa Faimoșilor

Este greu de spus care concurent din echipa Faimoșilor va reuși să ajungă în finala Survivor, mai ales că Radu Itu, unul dintre cei considerați preferați la început a fost eliminat, dar și după ce ieșirea surprinzătoare a lui Cătălin Zmărăndescu.

Foști concurenți Survivor, Cătălin Moroșanu și Elena Marin îl vedeau pe Emil Rengle drept finalist, însă și el a fost trimis acasă.

Conform caselor de pariuri, cele mai mare șanse de a ajunge în finală, dintre Faimoși, le au Elena Chiriac și TJ Miles, însă niciunul nu este cotat cu șanse de a și câștiga competiția.

stanga
dreapta
survivor faimosi ramasi 3 jpg
survivor faimosi ramasi 6 jpg
survivor faimosi ramasi 9 jpg
survivor faimosi ramasi 5 jpg
survivor faimosi ramasi 4 jpg
survivor faimosi ramasi 8 jpg
survivor faimosi ramasi 7 jpg
survivor faimosi ramasi 2 jpg
survivor faimosi ramasi 1 jpg
survivor faimosi ramasi jpg

Cât durează Survivor România 2022

Suvivor România 2022 a început în 16 ianuarie, la Pro TV. De atunci, de trei ori pe săptămână, duminică, luni și marți, sunt difuzate ediții în care Faimoșii și Războinicii se luptă pe trasee pentru imunitare, dar și mâncare și lucruri care să îi ajute să aibă confort în junglă.

Săptămâna aceasta a marcat un moment istoric în competiție, unificarea. Concureții au putut face duș, s-au putut schimba în haine curate și au putut mânca la masă.

În ziua de unificare, pentru câteva momente, veți reveni la normalitatea cu care erați obișnuiți acasă. Asta înseamnă că veți face duș, vă veți spăla pe dinți și toată igiena personală de care aveți nevoie. Vă veți îmbrăca în haine curate.

Fetele se vor putea machia și își vor putea face părul. Și băieții se vor putea aranja, să își facă barba. Veți mânca stând la aceeași masă. Ziua unificării se încheie epic cu o petrecere.”, a spus prezentatorul Dan Pavel.

După această ediție, însă, cele două echipe se vor întoarce la regimul dificil din cadrul competiției Survivor, a cărei finală nu se știe când va avea loc încă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png