Imagini HOT! Elena și Laura și-au etalat trupul dezgolit la duș. Concurenții au avut parte de un răsfăț de lux

#Survivor România
Ultima actualizare:

Concurenții de la Survivor 2022 au primit o recompensă total neașteptată, după luni de zile în care au trăit ca-n junglă. Ei au făcut pentru prima dată duș, au avut parte de produse cosmetice cum ar fi șampon sau creme și au avut parte de o transformare din partea stiliștilor. 

Imagini HOT! Elena și Laura și-au etalat trupul dezgolit la duș
Imagini HOT! Elena și Laura și-au etalat trupul dezgolit la duș

Cei din echipa Războinicilor și a Faimoșilor au primit o recompensă la care nu s-au așteptat deloc. După ce au făcut un meci frumos de fotbal, echipa concurenților Survivor 2022 au avut parte de primul duș după luni de zile în care au trăit în condiții precare în jungla din Republica Dominicană. 

Citește și Premieră, Faimoșii și Războinicii au luptat alături în «meciul unificării»

Concurenții au primit și produse cosmetice și și-au răsfățat trupurile arse de soare cu gel de duș și creme, și-au spălat părul cu șampon, iar la sfârșit s-au înfășurat în prosoape albe parfumate. 

Laura Giurcanu, model de profesie, și Elena Chiriac au făcut un spectacol extrem de sexy la duș. Cele două și-au etalat trupurile tonifiate și pielea bronzată și s-au bucurat de faptul că în sfârșit se spală după atâta timp. 

După duș, fetele și băieții au avut parte de o transformare totală de look cu ajutorul unor stiliști care s-a ocupat de fiecare dintre concurenți până în cele mai mici detalii. Băieții au avut parte de un bărbierit profesionist, iar fetele au fost coafate și machiate. 

,,Vreau să mă îmbrățișez. Mă simt moale, mă simt fericit, mă simt curat”, a declarat TJ Miles.

Însăși Elena a fost surprinsă de transformarea coechipierei sale Laura Giurcanu. 

„Pe Laura, care de 2 luni jumate e fratele meu, să o văd cu părul și cu make-upul făcut? Adică noi eram doi băieței împuțiți și nașpa și ne acceptam așa cum eram, dar să ne vedem atât de frumoase. Mi-a umplut sufletul de bucurie când am văzut-o. Era superbă”, a declarat Elena Chiriac.

Alexandra Duli de la Războinici a apreciat din plin recompensa dușului. 

„Mă simt ca un bebe mic, nou-născută, acum am început viața. Nu-mi vine să cred ce am făcut acum. Nu știu, acasă nu apreciam dușul deloc. E ceva care faci zilnic, nu-i important deloc. Aici, când mi s-a dat oportunitatea să fac duș - e WOW!”, a mărturisit Alexandra Duli, de la Războinici.

Doru Răduță a slăbit extrem de mult 

Concurenții Survivor 2022 au muncit din greu pentru a ajunge până la acest punct al competiției. Săptămâna aceasta nu a fost nimeni eliminat și niciun concurent nu a fost trimis în exil. Mulți dintre ei au slăbit îngrozitor, Doru Răduță sau TJ Miles au un fizic mai degrabă scheletic.

Citește și I se văd coastele! Doru Răduță a ajuns piele și os la Survivor. Imagini îngrijorătoare cu Războinicul

Doru a intrat în competiție cu un trup foarte zvelt, fiind pasionat de sporturile extreme, iar de-a lungul competiției el a a mi slăbit încă 10 kilograme.

În ciuda greutăților, atât Războinicii cât și Faimoșii continuă să lupte pentru premiul cel mare și să fie declarat câștigător Survivor 2022. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net