Premieră, Faimoșii și Războinicii au luptat alături în «meciul unificării»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Concurenții de la Survivor 2022 au avut parte de o nouă provocare, Faimoșii și Războinicii au fost nevoiți să-și pună orgoliile deoparte și să lupte împreună într-un meci de fotbal împotriva echipei de producție a show-ului. Miza pentru concurenți au fost saltele și perne pe care vor putea dormi timp de o săptămână. 

Premieră! Faimoșii și Războinicii au luptat alături în «meciul unificării»
Premieră! Faimoșii și Războinicii au luptat alături în «meciul unificării»

Survivor 2022 a avut parte de o premieră în această ediție, băieții din echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor s-au unit pentru a lupta cot la cot împotriva echipei de producție, într-un meci de fotbal.

Din echipa de producție a făcut parte inclusiv prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, așa că proba avea să fie una foarte palpitantă. 

Dacă inițial echipa de producția a condus echipa concurenților cu 2-0, concurenții au recuperat impresionant, astfel că scorul a devenit 3-2 în favoarea lor, la jumătatea meciului de fobal. 

Meciul de fotbal nu a fost lipsit de obstacole, astfel că CRBL a fost faultat, iar în locul său a intrat Alex Delea.

Delea s-a remarcat pe teren și a marcat puncte pentru echipă, însă nici cei de la producție nu s-au lăsat, iar scorul a fost egalat, 3-3. 

Citește și Cătălin Zmărăndescu, atac la CRBL: «Cel mai profitor om!»

Concurenții de la Survivor și-au pus la bătaie talentul la fotbal, pentru a avea parte timp de o săptămână de un somn odihnitor pe saltele și perne. 

Ionuț Popa înscrie încă un gol pentru concurenții Survivor 2022, însă echipa de producție a venit tare din urmă și a egalat din nou scorul, care a devenit 4-4.

În repriza a doua echipa concurenților a pornit în atac. Ionuț Popa din echipa concurenților a dat un nou gol, iar scorul a devenit 5-4 pentru concurenți. Una dintre cele mai mari surprize a fost, Marian Drăgulescu care a înscris al șaselea gol pentru concurenții Survivor 2022.

Ionuț Popa s-a accidentat în meciul de fotbal de la Survivor 

Concurenții de la Survivor 2022 au dovedit că în ciuda oboselii sunt mai ambițioși ca oricând și au mai înscris un gol, iar scorul în repriza a doua a devenit 7-6 în favoarea Războinicilor și a Faimoșilor, unificați într-un meci de excepție. Ionuț Popa, cel care a adus 6 puncte în acest meci, a avut o ușoară accidentare, dar a continuat jocul. 

Citește și I se văd coastele! Doru Răduță a ajuns piele și os la Survivor. Imagini îngrijorătoare cu Războinicul

Într-un final, echipa concurenților Survivor 2022 și echipa de producție au încheiat meciul la o egalitate de 8-8. Astfel concurenții, chiar dacă nu au câștigat, au avut totuși parte de premiul mult visat, vor dormi pe saltele și perne timp de o săptămână. 

"Nu prea am uitat ce am învățat de-a lungul timpului. Ne-am unificat și suntem o adevărată echipă", a declarat Nedelcu, de la Războinici. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net