Cătălin Zmărăndescu, atac la CRBL: «Cel mai profitor om!»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat la show-ul lui Măruță, unde a vorbit, despre experiența Survivor 2022, pe care o consideră una ce l-a transformat radical, atât fizic cât și psihic. Fostul concurent a comentat și criticile care i-au fost aduse de-a lungul show-ului, dra și ieșirea nervoasă care a cauzat eliminarea sa din concurs. 

Cătălin Zmărăndescu, atac la CRBL: «Cel mai profitor om!»
Cătălin Zmărăndescu, atac la CRBL: «Cel mai profitor om!»

Cătălin Zmărăndescu a revenit la Măruță cu 30 de kilograme mai slab după ce a participat la Survivor 2022. Concurentul a fost nevoit să comenteze comportamentul său vulcanic din cadrul competiției, care i-a atras eliminarea. 

Zmărăndescu a avut mai multe conflicte cu coechipierii săi, discuții despre care luptătorul spune că nu au vizat chestiuni personale, ci au fost critici adresate strict din perspectiva unei competiții.

Citește și Cătălin Zmărăndescu, imagini adorabile cu soția și copiii, după întoarcerea din Dominicană: «Liniștea și iubirile mele»

"Eu știu că sunt o persoană care, în momentul în care își dorește ceva, face tot posibilul să obțină, când mă bagi într-o competiție, eu nu pot să mă supăr pe nimeni social. Părerile mele le spun o să fiu întotdeauna vocal și o să le spun, pe partea sportivă da, o să te taxez. N-am fost agresiv deloc.", a declarat Zmărăndescu.

Cătălin Zmăndescu a clarificat și conflictul cu Marian Drăgulescu, pe care l-a criticat extrem de dur după ce a eșuat să aducă puncte pentru echipa Faimoșilor. 

,,Când am zis ,,Aruncați ca niște fetițe", n-am zis-o la modul rău, sau că să deranjez pe cineva. Singurul care a sărit a fost Marian. Eu nu i-am înjurat.", a precizat fostul concurent. 

Zmărăndescu a dezvăluit că pe TJ l-a votat pentru eliminare la sugestia Elenei. 

,,Nu pot să neg că l-am votat pe TJ mai mult la rugămintea Elenei, mi-a zis că strică atmosfera. Eu cu TJ nu m-am certat deloc din motive personale. TJ este foarte ușor de influențat." a mai declarat Cătălin Zmărăndescu. 

Cătălin Zmărăndescu și-a dat cu părerea despre Rengle și CRBL

Cătălin Zmărăndescu i-a caracterizat pe câțiva colegi cu care a avut discuții aprinse sau certuri. Despre CRBL a menționat că este ,,cel mai profitor om", însă a luptătorul a avut gânduri mai frumoase despre Emil Rengle. 

Citește și Ireal, cum arată Cătălin Zmărăndescu tuns și fără barbă! A ajuns piele și os după 71 de zile de Survivor

,,Cu Emil Rengle m-am înțeles foarte bine. Rengle este încă un copil care nu s-a maturizat"

Zmărăndescu a mai dezvăluit că a simțit că va fi eliminat și că gândul său era mai mult la familie și la cei de acasă.

,,În momentul în care m-au votat, gândul meu era mult spre casă, chiar vorbeam cu colegii din tabără și le spuneam ,,băi, eu plec acasă" și, ca niciodată, mi-am strâns cortul."

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net