Soţia lui CRBL, după scandalul monstru cu TJ Miles. «E o strategie a lui Zmărăndescu»

#Survivor România

A fost scandal monstru în ediţia de luni, 14 martie, a emisiunii "Survivor România": CRBL şi TJ Miles şi-au aruncat cuvinte grele, în timpul consiliului de nominalizare. Soţia lui CRBL a comentat cearta celor doi şi a subliniat că ea crede că alta e problema, de fapt. 

CRBL şi soţia sa, Elena
CRBL şi soţia sa, Elena

CRBL şi TJ Miles au fost nominalizaţi pentru eliminare, în cadrul ediţiei din 14 martie a emisiunii "Survivor România", de la Pro TV. CRBL l-a numit pe TJ "fătălău", care, la rândul lui, i-a spus colegului de echipă că este un "clovn" şi un "ratat". Scandalul dintre cei doi Faimoşi nu a rămas fără ecou în afara emisiunii, iar cuvintele au ajuns la urechile soţiei lui CRBL şi părinţilor lui TJ Miles. 

Contactată telefonic la emisiunea "La Măruţă", Elena, care este în Spania acum, acolo unde ea şi soţul ei sunt stabiliţi de câţiva ani, a declarat că vina nu este nici la CRBL, nici la TJ Miles. Ea l-a numit însă pe Cătălin Zmărăndescu drept cel care bagă intrigi şi are o strateie de a îi face pe alţii să sufere. 

Zmărăndescu este unul dintre cele mai controversaţi concurenţi de la Survivior
Zmărăndescu este unul dintre cele mai controversaţi concurenţi de la Survivior

“Nu prea putem să facem nimic cu băieţii. Cred că o să se rezolve pe parcus problema. Cred că TJ e la mijloc. Cred că e o strategie a altui concurent, a lui Zmărăndescu. Aşa am simţit-o eu. Cred că el pune în aplicare o strategie şi acum suferă altul, ca să nu sufere el”, a declarat Elena, soţia lui CRBL.

Părinţii lui TJ Miles, despre CRBL: "A fost dezamăgitor"

Părinţii lui TJ Miles s-au arătat dezamăgiţi de întreg episodul. Mama Faimosului a explicat că nu i se pare ok ca fiul său să fie jignit pentru că are accent american, după ce a stat mai toată viaţa sa în Canada. 

"A fost dezamăgitor. Nu vreau să mă implic prea tare, este un joc, sper că va fi bine pentru toţi. Nu îmi plac jignirile astea neinteligente. Ştiţi ce e ciudat pentru mine. Nimeni nu ne-a primit cu ostilitate, vorbesc de străini, am fost primiţi cu braţele deschise, ne-au ajutat. Şi când vii în ţara ta proprie… Nu poţi să trăieşti în Canada ca în România, dar a învăţat să se integreze cu diverse culturi şi când vă că e atât de  multă ostilitate pentru faptul că are accent, că nu ştie anumite cuvinte...", a spus mama lui TJ Miles. 

La rândul său, tatăl lui TJ a explicat că "fătălău" nu este un cuvânt din vocabularl familiei şi nici al Faimosului. 

"Eu acum vreo 20 de minute am aflat ce înseamnă fătălău. Nu îl avem în vocabular, Miles nici atât, nu cred că trebuie folosit. Cred că nici CRBL nu ştie exact ce înseamnă. În afară de ceartă, Faimoşii nu au reuşit să facă ceva împreună, de două luni. Asta mă deranjează cel mai mult. Faptul că Războinicii sunt uniţi o să îi mănânce pe Faimoşi. Indiferent cine intră la individuale", a completat tatăl lui TJ Miles.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net