Moment istoric la Survivor înainte de unificarea echipelor! Surpriza care i-a lăsat mască pe concurenți

#Survivor România

În ediţia de duminică a reality-show-ului „Survivor România” de la Pro TV nu numai telespectatorii au avut parte de surprize, ci şi concurenţii. Şi asta pentru că Faimoşilor şi Războinicilor li s-a adus un cântar ca să afle şi ei câte kilograme au pierdut de când se află în jungla dominicană. Dacă ar fi fost încă în concurs, Cătălin Zmărăndescu ar fi bătut orice record! 

cub survivor png

Surprizele curg la Survivor România! Duminică, cei 6 faimoşi care au mai rămas în concurs şi cei 10 războinici au avut parte de duş, săpun şi mâncare din belşug. Toate înainte de marea unificare! Pentru că a venit timpul pentru acest pas important. De acum, fiecare e pe cont propriu şi va demonstra exact ce e capabil să facă la probe, dar şi în tabără. 

Citește și: Elena Chiriac, fată rea în ring, divă pe podiumul de modă. Cele mai senzuale poze cu mezina de la Survivor

image
Faimoșii și câte kg cântăresc acum

Domnul Dan le-a mai făcut un „cadou” de unificare, şi anume un cântar prin faţa căruia a trecut fiecare concurent, rând pe rând. Şi nu mică le-a fost mirarea să vadă câte kilograme au slăbit de când se află în concurs. 

image
Războinicii, la momentul cântarului

CRBL și Relu Pănescu, în topul slăbirilor

Cel mai mult au pierdut în greutate CRBL de la Faimoşi şi Relu Pănescu de la Războinici – câte 14 kg fiecare. Dacă CRBL a venit cu 101 kg, iată că acum a ajuns la 87, în timp ce Relu de la 83 a ajuns la 69 de kilograme. La polul opus, Oana Ciocan a slăbit doar 1 kg, da a şi intrat mai târziu în competiţie. Dintre veterani, Ionuţ Popa se poate lăuda cu o greutate relativ constantă. Antrenorul de fitness a dat jos doar 4 kg, semn că e obişnuit cu antrenamentele îndelungate. 

Zmărăndescu a slăbit peste 25 kg 

image

Dacă luptătorul Cătălin Zmărăndescu (48 de ani) s-ar mai fi aflat încă în concurs el ar fi fost încoronat cu titlul de „Slăbănogul Survivor”! Aflat zilele tecute încă la hotel în Dominicană, Zmără a fost şi el supus testului cântarului, iar rezultatul a fost extraordinar – peste 25 de kilograme.

De altfel, imaginile cu el sunt de-a dreptul şocante, mai ales după ce şi-a dat barba jos. Luptătorul este de nerecunoscut, iar internauţii i-au zis că acum seamănă cu Garcea! Duminică, la orele 17.00, Zmărăndescu s-a întors acasă şi a fost aşteptat cu mult drag şi dor de frumoasa sa familie: soţia Luiza şi copiii Matilda (4 ani) şi Cătălin jr (un an şi jumătate).

stanga
dreapta
catalin zmarandescu survivor png
elena marin survivor 2021 (1) jpg
ramonaa crciunescu   survivor (6) JPG
ramonaa crciunescu   survivor (7) JPG
survivor zmarandescu marian dragulescu jpg
survivor concurente noi png
angela forero survivor romania pro tv (7) JPG
faimosii de la survivor

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg
alex velea ruby jpeg
lili sandu jpeg
image png