INTERVIU EXCLUSIV Elena Marin, două operații la un an după Survivor. Va mai putea dansa?

#Survivor România
Ultima actualizare:

Fosta asistentă a lui Mihai Morar de la "Răi da' buni" și dansatoare a Andreei Bălan, Elena Marin (34 de ani), a participat anul trecut la "Survivor", de unde s-a întors cu multe probleme de sănătate, mai ales la picioare.

Elena Marin a participat la Survivor în 2021
Elena Marin a participat la Survivor în 2021

Ne-am întâlnit cu Elena la premiera filmului "Copacul dorințelor", unde era alături de iubitul ei, care tocmai i-a făcut surpriză și a cerut-o de nevastă la emisiunea "La Măruță". Despre toate acestea, am stat de vorbă cu Elena în interviul pe care ni l-a acordat, în exclusivitate.  

  • Click!: Cum te simți după cererea în căsătorie surpriză?

Elena Marin: Sunt foarte fericită. Nu mă așteptam. Nu am bănuit absolut nimic. Este foarte recentă treaba și abia de acum încolo o să le punem pe foaie și o să ne gândim, cum este mai bine și mai avantajos pentru noi.

  • Știm că ai probleme de sănătate, ai fost în recuperare. Cum decurge ea?

Am suferit două intervenții chirurgicale, una la genunchi și una la gleznă. Momentan, sunt în recuperare. A trebuit să mă operez, dar sunt bine, mi-am revenit. Și, eu cred că, într-o lună și un pic, voi da drumul la treabă.

  • A meritat acest efort?

A fost o experiență, a meritat. Este foarte important cum privești lucrurile. Dacă vrei să iei partea bună a lucrurilor, cu siguranță, găsești un beneficiu. Dacă vrei să te uiți în sacul gol, vei găsi de fiecare dată ceva care nu iți convine. Important e că a fost o experiență, am învățat foarte multe lucruri din ea și am luat lucrurile ca atare.

  • Legat de dans, nu au mai fost așa multe concerte cu Andreea Bălan, fiind pandemie, dar te-ai întors la ea în echipă?

Nu m-am întors încă, pentru că, așa cum spuneam, sunt încă în plină recuperare și, atunci, încă nu îmi permit. Încă nu port tocuri, nu pot să dansez pe tocuri, nu pot să alerg, nu pot să sar. Mai am aceste mici lucruri de pus la punct și, după aceea, cu siguranță mă voi întoarce la dans, la ceea ce iubesc cel mai tare.

  • Ne poți reaminti ce ai pățit la Survivor? Te-ai accidentat...

Da, m-am accidentat. În competiție, am fost cât de cât OK, în momentul în care m-am întors din competiție și am fost la câteva investigații și am făcut 3 RMN-uri, mi-am dat seama că este ceva mai grav decât în competiție. Acolo, m-am accidentat pe traseu și acestea sunt repercursiunile.

Citește și: EXCLUSIV! Chinurile Roxanei Nemeș, după Survivor! A ajuns la doctor, din cauza consumului excesiv de cocos: «Am foarte multe probleme»

  • A trecut aproape un an...

Da, aproape un an, într-adevăr, dar întotdeauna e bine să privești partea plină a paharului. Dacă privești partea plină a paharului, da, a meritat. Cumva, toate vin la pachet, și cu plusuri, și cu minusuri. A fost experiența vieții mele, cu siguranță!

  • Îți deschizi Școala de dans?

Da. Îmi deschid Școala de dans, cât de curând. De-abia aștept!

  • Iți dorești să te întorci în televiziune?

Da, cu siguranță. Iubesc dansul și televiziunea!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net