EXCLUSIV! Chinurile Roxanei Nemeș, după Survivor! A ajuns la doctor, din cauza consumului excesiv de cocos: «Am foarte multe probleme»

#Survivor România

Roxana Nemeș are de tras și acum după participarea ei de la „Survivor România” 2021! Solista a ieșit după doar trei luni din competiție din cauza problemelor la bilă. Mai nou, cântăreața a aflat că i-a fost afectată serios și dantura, nu doar stomacul.

Roxana Nemeș are probleme și acum după participarea de la "Survivor" Sursa: Instagram
Roxana Nemeș are probleme și acum după participarea de la "Survivor" Sursa: Instagram

Roxana Nemeș a fost eliminată, anul trecut, în lacrimi de la „Survivor România”, în urma unor probleme medicale. Solista a avut mari probleme cu bila. I-au fost făcute analize la fața locului, în Dominicană, și era gata să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

„Au vrut să mă opereze în Dominicană!” Cum a scăpat?

Din fericire, la întoarcerea în țară, Roxana și-a revenit, aflând că toată starea ei a fost cauzată de stres.

Eu am avut o problemă la bilă când am ieșit din Survivor. Au vrut să mă opereze în Dominicană la spital, dar, până la urmă, s-a dovedit a fi de la stres. Mi-am revenit cumva la normal, la viața de zi cu zi, și la confortul meu. A fost o problemă gravă pe bază de stres. Din cauza asta am ieșit după trei luni.

La ediția de acum nu prea m-am uitat, sinceră să fiu. M-am uitat la primele episoade, pentru că mi-era dor de atmosferă, de junglă. Dar nu am prieteni acolo, îi cunosc pe majoritatea, dar nu suntem apropiați. Nu am favoriți!”, a povestit Roxana, pentru Click !

Acum, la un an de la experiența "Survivor", Roxana mai pătimește încă! A fost la un consult stomatologic și a aflat că are probleme mari și cu dantura, care i-a fost serios afectată de la consumul excesiv de cocos.

E cu dinții în piuneze!

Am fost la medic și mi-a făcut planul danturii pe calculator, cu o tehnologie nouă, unică la noi. Au constat că am probleme mari din cauza mâncării de la <Survivor>. Acolo am mâncat foarte mult cocos și mi-am stricat dinții. Am foarte multe probleme de atunci.

Mie mi-era frică mare de dentist. Acum merg cu drag. Domnul doctor are rabdare cu mine, plus că nu mai simt nici dureri prin procedurile pe care mi le face”, ne-a mai spus solista, care trebuie să-și repare acum întreaga dantură.

Roxana vrea să-și recapete zâmbetul de vedetă cât mai repede.

I-am aplicat Roxanei o tehnologie digitală de ultimă generație care ajută la proiectarea zâmbetului final al pacientului, înainte de începerea tratamentului. Așa pot fi alese forma, nuanța de alb și mărimea lucrărilor de estetică dentară, în armonie cu trăsăturile feței și personalitatea fiecărui pacient, si ce este cel mai important și inovativ, faptul că zâmbetul poate fi <copiat>”, a declarat Maor Eidelman, medicul solistei.

Roxana Nemeș a fost unul dintre concurenții puternici de la „Survivor România” 2021, ediție câștigată de Zannidache. Roxana a ieșit însă după numai trei luni din concurs din cauza problemelor grave de sănătate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net