VIDEO Roxana Nemeș s-a întors de la Survivor. Iubitul a așteptat-o cu flori, prietenele, cu pizza


    Roxana Nemeș, în brațele iubitului, la aeroportfoto: captură Kanal D
Roxana Nemeș, în brațele iubitului, la aeroportfoto: captură Kanal D

Faimoasa Roxana Nemeș și războinica Maria Hîngu s-au întors aseara în România, după eliminarea de la “Survivor România”. Cele două concurente au avut parte de surprize neașteptate la aeroport.

Roxana Nemeș a fost nevoită să părăsească “Survivor România“ din cauza unor probleme de sănătate, care nu i-au mai permis să continue competiția. Vedeta are probleme mari cu colecistul și îi este teamă ca, după concurs, să nu fie nevoie să se opereze. “În momentul de față sunt obosită. M-am întors mult mai puternică și asta datorită lui Dumnezeu. Sunt foarte liniștită și împăcată cu mine. Uite că am învățat anumite lecții. Probabil de asta m-a ținut Dumnezeu atâta, ca să le învăț. Vreau să cred că sunt un alt om, un om mai bun, mai împlinit, un om care vrea să ajute foarte mult, pentru că am trecut prin atâtea stări. Îmi doresc la rândul meu să ajut oamenii care au nevoie. O să mă bucur de familia mea, sunt foarte emoționată. Nu știu cum să mă bucur în momentul de față, nu știu de unde să o iau, cum să o iau. Am fost autentică, iar oamenii au văzut lucrul ăsta. Într-o asemenea competiție nu ai cum să nu fii tu, cu bune și cu rele. Mă bucur că lumea a îmbrățișat asta”, a spus cântăreața la întoarcerea pe aeroport, unde a fost așteptată cu flori de către iubitul Călin Hagima, dar și cu tort și pizza, delicatese care i-au lipsit în Dominicană.

Maria Hîngu: ”Andrei și Sindy vor merge în finală!”

La rândul ei, războinica Maria Hîngu nu se aștepta să fie eliminată atât de repede din competiția Survivor, deși a simțit că se va întâmpla acest lucru. „Așa cum văd eu vibe-ul și tot ce se întâmplă, ca să fiu foarte sinceră, Andrei și Sindy vor ajunge în finală. Eu aș vrea alte persoane, dar așa văd eu lucrurile. Și Albert va cădea în plasa pe care o întind oamenii care ne urăsc pe noi și ne zic familia de șerpi. Primul lucru pe care îl voi face, dacă prietenii mei sunt foarte reali și chiar mi-au făcut cocos, voi mânca cocos sau salam cu pâine, să îi simt gustul”, a spus aceasta, pentru Kanal D.

Citește și:

Roxana Nemeș, cerută în căsătorie de iubitul manager

Modul inedit în care iubitul a cerut-o de soţie pe Roxana Nemeş

FotoJet (1) jpg
culori brazi 2022
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
filme de craciun
foto1 ElenaB jpg
FotoJet (1) jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg