Roxana Nemeș, operată de urgență: "La un control banal am aflat de această boală. Am refuzat să cred”

Ultima actualizare:

    Roxana Nemeș, fostă concurentă Survivor România
Roxana Nemeș, fostă concurentă Survivor România

Roxana Nemeș, fostă concurentă Survivor România, a suferit recent o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune care afectează din ce în ce mai multe femei: endometrioza.

„Mi-a fost foarte teamă de operație, pe mine mă chinuiau durerile de trei ani și când începeau eram neom. Iubitul meu, care stă non-stop cu mine, pur și simplu nu avea ce să vorbească cu mine. E o boală care nu te omoară, dar te chinuie”, a explicat fosta concurentă de la Survivor România, invitată recent în emisiunea "Teo Show", de la Kanal D.

Solista s-a operat de puțin timp și spune că acum se simte bine. "La un control banal am aflat de această boală. Domnul doctor a depistat acum un an jumătate, am refuzat să cred că am aşa ceva. Aveam dureri groaznice. Boala duce şi la infertilitate, este vorba despre endometrioză. M-a chinuit rău şi la Survivor, eram mereu pe pastile.  Acum, după operaţie sunt bine. Nu a fost foarte greu, am preferat să rezolv problema decât să am astfel de dureri. M-am recuperat rapid. Sunt sub tratament. Îmi doresc copii, când vrea Dumnezeu atunci o să vină", a mai spus Roxana, la emisiune.

Ce este endometrioza

Considerată a doua mare cauză de infertilitate, endometrioza este una dintre afecţiunile ginecologice diagnosticate tot mai des în ultimul timp. „Endometrioza este o afecţiune ginecologică benignă a femeii în perioada de activitate hormonală ovariană (neîntâlnită înainte de pubertate şi foarte rară după menopauză). Boala constă în creşterea ţesutului care tapetează cavitatea uterină, în peretele uterului, pe colul uterin, la nivelul ovarului, pe trompele uterine, peritoneu, peretele abdominal, vezica urinară, rect, intestine şi vagin“, explică, pentru Click! Sănătate, dr. Adrian Viorel Văduva, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în medicină la clinica Polisano din Bucureşti.

Citește și:

Cum recunoşti endometrioza

Vedeta tv care a trăit un coșmar în sarcină: “Am avut endometrioză, cerclaj și Covid“

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net