Roxana Nemeș, operată de urgență: "La un control banal am aflat de această boală. Am refuzat să cred”


    Roxana Nemeș, fostă concurentă Survivor România
Roxana Nemeș, fostă concurentă Survivor România

Roxana Nemeș, fostă concurentă Survivor România, a suferit recent o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune care afectează din ce în ce mai multe femei: endometrioza.

„Mi-a fost foarte teamă de operație, pe mine mă chinuiau durerile de trei ani și când începeau eram neom. Iubitul meu, care stă non-stop cu mine, pur și simplu nu avea ce să vorbească cu mine. E o boală care nu te omoară, dar te chinuie”, a explicat fosta concurentă de la Survivor România, invitată recent în emisiunea "Teo Show", de la Kanal D.

Solista s-a operat de puțin timp și spune că acum se simte bine. "La un control banal am aflat de această boală. Domnul doctor a depistat acum un an jumătate, am refuzat să cred că am aşa ceva. Aveam dureri groaznice. Boala duce şi la infertilitate, este vorba despre endometrioză. M-a chinuit rău şi la Survivor, eram mereu pe pastile.  Acum, după operaţie sunt bine. Nu a fost foarte greu, am preferat să rezolv problema decât să am astfel de dureri. M-am recuperat rapid. Sunt sub tratament. Îmi doresc copii, când vrea Dumnezeu atunci o să vină", a mai spus Roxana, la emisiune.

Ce este endometrioza

Considerată a doua mare cauză de infertilitate, endometrioza este una dintre afecţiunile ginecologice diagnosticate tot mai des în ultimul timp. „Endometrioza este o afecţiune ginecologică benignă a femeii în perioada de activitate hormonală ovariană (neîntâlnită înainte de pubertate şi foarte rară după menopauză). Boala constă în creşterea ţesutului care tapetează cavitatea uterină, în peretele uterului, pe colul uterin, la nivelul ovarului, pe trompele uterine, peritoneu, peretele abdominal, vezica urinară, rect, intestine şi vagin“, explică, pentru Click! Sănătate, dr. Adrian Viorel Văduva, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în medicină la clinica Polisano din Bucureşti.

Citește și:

Cum recunoşti endometrioza

Vedeta tv care a trăit un coșmar în sarcină: “Am avut endometrioză, cerclaj și Covid“

andreea mantea
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
cub elena merișoreanu png
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png