Isterie la Survivor România! Ce se întâmplă cu exilul și eliminarea de săptămâna aceasta

#Survivor România

Ca în fiecare ediție de duminică, concurenții ambelor echipe ar fi trebuit să propună câte un nume, din cele două triburi, pentru insula Exilului, în urma jocului de recompensă. O surpriză de proporții i-a așteptat însă pe concurenți!

image
Surpriză de proporții la Survivor România Foto: Captură Video

Ambele triburi, Faimoși și Războinici, au tras tare și în această ediție pentru a câștiga jocul de recompensă, unde primesc de cele mai multe ori mâncare și alimente. De data aceasta însă, Faimoșii au ieșit câștigători, și s-au bucurat de o reală recompensă. Aceștia au fost la restaurant, dar și în club, iar experiența a fost una de neuitat.

Concurenții credeau că o să treacă din nou printr-un consiliu trist, de Exil, însă surprizele s-au ținut în lanț. Ce-i drept, încă de la început, acestora li s-a părut puțin suspect atunci când prezentatorul emisiunii le-a spus că urmează să se revadă la „consiliu”, fără să mai rostească și cuvântul „exil”.

Ce schimbări au apărut la Survivor România

În această seară am câteva vești pentru voi. A venit momentul să dezvălui de ce ne-am adunat în această seară în acest consiliu. În această seară, în ceea ce privește Exilul, nu va fi nimeni trimis!”, a fost prima surpriză a serii, anunțată de Daniel Pavel.

Seria veștilor bune a continuat în lanț! În această săptămână nu va exista nici Exil, nici eliminare, iar concurenții au parte și de multe alte beneficii, deoarece s-a dat startul etapei de unificare.

În această săptămână, nu vom avea eliminare. Acest lucru se întâmplă cu un motiv. Pentru că acum și aici începe săptămâna de unificare. Ați ajuns în această etapă superioară a competiției și vă felicit. 

Aș vrea să vă dau câteva detalii despre această poveste a unificării. Cel mai important de știut este faptul că veți concura ca și până acum, pe triburi, însă spațiul locativ va fi comun.”, a mai anunțat acesta.

stanga
dreapta
relu panescu png
stefania png
survivor png
razboinici png
razboinici2 png
faimosi png

Daniel Pavel nici măcar nu a apucat să ajungă la final, că frenezia deja i-a cuprins pe concurenți, care au sărit de fericire, s-au îmbrățișat, iar unii chiar au izbucnit și în plâns.

În ziua de unificare, pentru câteva momente, veți reveni la normalitatea cu care erați obișnuiți acasă. Asta înseamnă că veți face duș, vă veți spăla pe dinți și toată igiena personală de care aveți nevoie. Vă veți îmbrăca în haine curate.

Fetele se vor putea machia și își vor putea face părul. Și băieții se vor putea aranja, să își facă barba. Veți mânca stând la aceeași masă. Ziua unificării se încheie epic cu o petrecere.”, a anunțat prezentatorul emisiunii, „Domnul Dan”.

Citește și: Moment istoric la Survivor înainte de unificarea echipelor! Surpriza care i-a lăsat mască pe concurenți

Relu Pănescu și Ștefania Ștefan de la Războinici au început să plângă de fericire. Pentru Relu, consiliul de Exil reprezenta un stres în plus, având în vedere că a trecut de atâtea ori prin această experiență neplăcută. „Vreau să miros și eu a om, nu a hoit.”, a zis și CRBL.  Toți concurenții s-au declarat mai mult decât încântați de schimbările anunțate. Ulterior, aceștia au primit și un cântar și au aflat, astfel, câte kilograme au pierdut de la începutul competiției.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg
alex velea ruby jpeg
lili sandu jpeg
image png