Isterie la Survivor România! Ce se întâmplă cu exilul și eliminarea de săptămâna aceasta

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ca în fiecare ediție de duminică, concurenții ambelor echipe ar fi trebuit să propună câte un nume, din cele două triburi, pentru insula Exilului, în urma jocului de recompensă. O surpriză de proporții i-a așteptat însă pe concurenți!

Surpriză de proporții la Survivor România Foto: Captură Video
Surpriză de proporții la Survivor România Foto: Captură Video

Ambele triburi, Faimoși și Războinici, au tras tare și în această ediție pentru a câștiga jocul de recompensă, unde primesc de cele mai multe ori mâncare și alimente. De data aceasta însă, Faimoșii au ieșit câștigători, și s-au bucurat de o reală recompensă. Aceștia au fost la restaurant, dar și în club, iar experiența a fost una de neuitat.

Concurenții credeau că o să treacă din nou printr-un consiliu trist, de Exil, însă surprizele s-au ținut în lanț. Ce-i drept, încă de la început, acestora li s-a părut puțin suspect atunci când prezentatorul emisiunii le-a spus că urmează să se revadă la „consiliu”, fără să mai rostească și cuvântul „exil”.

Ce schimbări au apărut la Survivor România

În această seară am câteva vești pentru voi. A venit momentul să dezvălui de ce ne-am adunat în această seară în acest consiliu. În această seară, în ceea ce privește Exilul, nu va fi nimeni trimis!”, a fost prima surpriză a serii, anunțată de Daniel Pavel.

Seria veștilor bune a continuat în lanț! În această săptămână nu va exista nici Exil, nici eliminare, iar concurenții au parte și de multe alte beneficii, deoarece s-a dat startul etapei de unificare.

În această săptămână, nu vom avea eliminare. Acest lucru se întâmplă cu un motiv. Pentru că acum și aici începe săptămâna de unificare. Ați ajuns în această etapă superioară a competiției și vă felicit. 

Aș vrea să vă dau câteva detalii despre această poveste a unificării. Cel mai important de știut este faptul că veți concura ca și până acum, pe triburi, însă spațiul locativ va fi comun.”, a mai anunțat acesta.

Daniel Pavel nici măcar nu a apucat să ajungă la final, că frenezia deja i-a cuprins pe concurenți, care au sărit de fericire, s-au îmbrățișat, iar unii chiar au izbucnit și în plâns.

În ziua de unificare, pentru câteva momente, veți reveni la normalitatea cu care erați obișnuiți acasă. Asta înseamnă că veți face duș, vă veți spăla pe dinți și toată igiena personală de care aveți nevoie. Vă veți îmbrăca în haine curate.

Fetele se vor putea machia și își vor putea face părul. Și băieții se vor putea aranja, să își facă barba. Veți mânca stând la aceeași masă. Ziua unificării se încheie epic cu o petrecere.”, a anunțat prezentatorul emisiunii, „Domnul Dan”.

Citește și: Moment istoric la Survivor înainte de unificarea echipelor! Surpriza care i-a lăsat mască pe concurenți

Relu Pănescu și Ștefania Ștefan de la Războinici au început să plângă de fericire. Pentru Relu, consiliul de Exil reprezenta un stres în plus, având în vedere că a trecut de atâtea ori prin această experiență neplăcută. „Vreau să miros și eu a om, nu a hoit.”, a zis și CRBL.  Toți concurenții s-au declarat mai mult decât încântați de schimbările anunțate. Ulterior, aceștia au primit și un cântar și au aflat, astfel, câte kilograme au pierdut de la începutul competiției.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net