I se văd coastele! Doru Răduță a ajuns piele și os la Survivor. Imagini îngrijorătoare cu Războinicul

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cu toții am fost surprinși de transformarea fizică a lui Cătălin Zmărăndescu, duoă eliminarea de la Survivor, dar priviți-l mai atent pe Doru Răduță. Imaginile recente cu Războinicul sunt de-a dreptul îngrijorătoare, după ce acesta a slăbit 10 kg. A ajuns piele și os.

Așa arăta Doru Răduță înainte să intre în emisiune. Foto: Instagram
Așa arăta Doru Răduță înainte să intre în emisiune. Foto: Instagram

Concurenții de la Survivor România au fost puși pe cântar în ediția de duminică seara, am aflat că au slăbit împreună 125 kg, însă la unii transformarea este mult mai vizibilă. După ce Cătălin Zmărăndescu a reușit să surprindă cu noul look, ras în cap, bărbierit și cu aproape 30 kg în minus, iată că nici Doru Răduță nu se lasă mai prejos.

Citește și: Moment istoric la Survivor înainte de unificarea echipelor! Surpriza care i-a lăsat mască pe concurenți

Doru Răduță, despre slăbire: "Din puținul pe care-l aveam am mai aruncat 10"

Războinicul a intrat în competiție la jumătatea lunii februarie, dar iată a reușit să dea jos, de foame, 10 kilograme. Ținând cont că nici înainte nu avea "depozite", fiind un împătimit al sporturilor cu adrenalină, Doru a ajuns acum piele și os. Îi poți număra coastele.

"Am avut și noi proba cântarului, ca sportivii, am fost uimit de faptul că am pierdut 10 kg, ținând cont că sunt ultimul venit, în afara Mihaelei, că e venită de câteva zile, dar cele două nominalizări la exil și-au spus cuvântul. Din puținul pe care-l aveam am mai aruncat 10 deoparte", a spus Doru Răduță, în emisiune.

CRBL și Relu Pănescu, în topul slăbirilor la SURVIVOR

Cel mai mult au pierdut în greutate CRBL de la Faimoşi şi Relu Pănescu, de la Războinici – câte 14 kg fiecare. Dacă CRBL a venit cu 101 kg, iată că acum a ajuns la 87, în timp ce Relu de la 83 a ajuns la 69 de kilograme. În acest caz îl exceptăm pe Cătălin Zmărăndescu, pentru că el era deja eliminat atunci când concurenții au avut ptoba cântarului. Altfel, el ar fi fost campion, căci spune, pe Instagram, că a dat jos aproape 30 kg. Dintre fete, Laura Giurcanu a slăbit 5 kg, Elena Chiriac - 9, Alexandra Duli - 2 kg, iar Oana Ciocan, doar unul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net