Dan Pavel și iubita sa, mai tandri ca niciodată, la festivalul Saga!

Ultima actualizare:

Dan Pavel și iubita sa, Ana Maria Pop, s-au afișat împreună la festivalul Saga, iar cei doi au arătat superb împreună. Prezentatorul Survivor a publicat două imagini pe social-media, într-o ipostază extrem de tandră alături de parteneră, așa cum fanii nu i-au mai văzut niciodată. 

Vedeta PRO TV și-a făcut apariția la festivalul Saga, însoțit de superba sa iubită, alături de care formează un cuplu de-a dreptul minunat. Dan Pavel și Ana Maria Pop au făcut furori la cel mai mare eveniment muzical din Capitală.

Citește și: Daniel Pavel, adevărul dureros despre despărțirea de Marina: "Sunt în faza de șantier. Mă ajustez la noua realitate"

Tineri, celebri și frumoși, Dan Pavel și Ana Maria au petrecut momente extraordinare împreună și nu s-au sfiit să-și manifeste în public afecțiunea unul față de celălalt și să se lase pozați în cea mai tandră ipostază de până acum. 

Deși cei doi sunt un cuplu discret, prezentatorul Survivor nu s-a putut abține să nu posteze pe contul său de socializare două fotografii în care își ține în brațe iubita. 

Primul care a reacționat la superbele imagini a fost chiar colegul său de trust, Cătălin Măruță, ce postat în comentarii o inimioară. 

Citește și: Ce iubită frumoasă și deșteaptă are prezentatorul Survivor România! Cu ce sportivi a fost cuplată înainte de Dan Pavel

Cine este Ana Maria Pop, iubita lui Dan Pavel

Dan Pavel și frumoasa Ana Maria Pop trăiesc o poveste de dragoste care a început acum câteva luni, înainte ca prezentatorul să plece în Republica Dominicană pentru filmarea emisiunii Survivor. 

Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept și a fost actriță și manechin. Tânăra a fost delegată pentru un proiect în Bruxelles, care din păcate nu a mai avut loc. Ana Maria a revenit în România și a luat câteva cursuri de actorie și dezvoltare personală, care au ajutat-o să-și recapete focusul. 

La acest moment Ana Maria Pop nu activează în zona divertismentului și a preferat o meserie ceva mai stabilă, care să-i poată pune în valoare cunoștiințele dobândite în anii de studiu. Iubita lui Dan Pavel este operating officer în cadrul unei mari companii. 

"Este o poveste lungă. Am început Dreptul la Universitatea București, dar m-am întors în Cluj în anul III, unde am și terminat ultimii doi ani de facultate. A urmat un program de masterat și alte trei cursuri de specializare. După examenul de intrare în Barou am profesat doi ani ca avocat stagiar și am continuat să merg pe acest drum și după ce am promovat examenul de definitivat.

Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european, însă pentru a putea accesa această funcție care era incompatibilă cu statutul de avocat am fost nevoită să mă suspend temporar din avocatură, pe durata proiectului.

Din păcate, proiectul în cauză nu a mai primit finanțare și astfel am revenit la București, unde locuiau și părinții mei. M-am trezit în București, suspendată din avocatură și pusă în situația de a alege între reactivarea în profesie sau oferirea de consultanță juridică pentru companii”, a povestit Ana Maria pentru revista Luxury.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net