Ce a făcut mama lui Alex Delea când a aflat că fiul ei a câștigat Survivor?

 Între Alex Delea și mama lui este o diferență de doar 18 ani, iar câștigătorul „Survivor România” spune că femeia care i-a dat viață îi este și cea mai bună prietenă. Invitată într-o emisiune tv, mama campionului a mărturisit cum a reacționat când Dan Pavel a rostit numele fiului său.

Alex Delea și mama sa au o relație specială. Femeia este mândră peste măsură de băiatul său și recunoaște că ar fi avut aceleași sentimente și dacă nu ar fi învins-o pe Elena Chiriac în finala „Survivor România”. Susține că fiul său a ajutat-o indiferent de situație, motiv pentru care i-a fost extrem de greu să stea departe de el atâtea luni.

Vezi și: Elena Chiriac, fată rea în ring, divă pe podiumul de modă. Cele mai senzuale poze cu mezina de la Survivor

Nimic nu se compară, însă, cu momentul în care a auzit că Alex Delea a câștigat „Survivor România”. Neștiind cum să își stăpânească emoțiile, femeia a căzut la pământ, iar bunica fostului „Războinic” s-a speriat de zgomotul produs, căci nu aflase că nepotul ei a luat marele premiu al emisiunii de la PRO TV.

Citește și: Elena Chiriac, motivul cutremurător pentru care a renunțat la înotul de performanță. Abuzurile teribile din culisele sportului

Alex Delea este mândria mamei

“A fost ajutorul meu moral în toate. E diferență de 18 ani între noi. Suntem frați, mamă fiu, prieteni, și mamă dură câteodată. Mândră am fost tot timpul de băiatul meu. Când a pronunțat numele Alex Delea mi s-au înmuiat picioarele, am căzut la pământ. De la zgomotul care s-a produs, mama a crezut că e cutremur, nu a știut că a câștigat Alex”, a declarat femeia, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Totodată, și Alex Delea îi este recunoscător mamei pentru educația pe care i-a oferit-o și transmite: “25 de ani din viața mea am depins de ea, mi-a dat tot.”

Cele mai importante femei din viața sa, mama și bunica, l-au așteptat la aeroport pe fostul „Războinic”. În momentul în care le-a văzut, s-a aruncat direct în brațele lor și nu a putut să se mai controleze. A plâns minute în șir, vizibil obosit, dar fericit de revedere.

„Am fost în stare de șoc”

„Ce faceți? Nu-mi vine să cred! Am o grămadă de surprize pentru voi, dar trebuie să merg să-mi iau un telefon. Nu mai pot! Trebuie să am telefon. Trebuie să mă tund, trebuie să intru în viața normală. Vreau să vă mulțumesc din toată inima mea, din tot sufletul meu! Ce s-a întâmplat la aeroport, ieri, eu am fost în stare de șoc. M-am trezit, mi-am dat seama ce se întâmplă. Ia uite cine e aici? Cine e aici? (n.r. bunica lui) Vă iubesc, vă mulțumesc din toată inima”, a declarat câștigătorul „Survivor”, pe Instagram .

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net