Elena Chiriac, motivul cutremurător pentru care a renunțat la înotul de performanță. Abuzurile teribile din culisele sportului

#Survivor România
Ultima actualizare:

Elena Chiriac a spus motivul adevărat pentru care a renunțat la sportul de performanță. Fosta înotătoare a amintit un caz cutremurător, documentat de tatăl ei. 

Elena Chiriac, motivul cutremurător pentru care a renunțat la înotul de performanță
Elena Chiriac, motivul cutremurător pentru care a renunțat la înotul de performanță

Elena Chiriac este concurenta de la Survivor, din echipa Faimoșilor, care se descurcă extraodinar la probele de înot, iar motivul este că ea a practicat acest sport la nivel de performanță. 

În ciuda vârstei de 19 ani, tânăra are o poveste de viață bogată, presărată cu întâmplări dramatice. Ea a renunțat brusc la înotul de performanță pentru a se dedica disciplinei taekwondo WTF, sport care a și consacrat-o datorită rezultatelor excelente. 

Elena Chiriac a dezvăluit motivul real pentru care a renunțat la natație, deși câștigase mai multe medalii la concursurile de la Complexul Sportiv Izvorani, la CSN Lia Manoliu sau la întrecerile din țară și de peste hotare.

Elena Chiriac a amintit de un caz cutremurător din natație, documentat de tatăl ei, care la vreme aceea era redactorul-șef al departamentului de Sport din cadrul Mediafax. 

Elena Chiriac de la Survivor povestește despre abuzurile din natație

Elena Chiriac a povestit cum tatăl ei făcut un material amplu despre abuzurile care se întâmplă în înotul de performanță, iar reportajul său a făcut mare vâlvă la acel moment. Investigația despre abuzurile din natație se intitula "Cazul Pompița", iar subiectul a fost preluat de mai multe publicații din țară și străinătate. 

Concurenta de la Survivor, Elena Chiriac, a declarat că a fost foarte dezamăgită de reacția părinților colegilor ei implicați în „Cazul Pompița” de la Liceul Emil Racoviță din București, unde ea practica natația. 

Cazul „Pompița” a scos la iveală povestea cutremurătoare a vicecampioanei europene de juniori la înot Valentina Brat, care a dezvăluit cum antrenorul Mihai Sandu o determina să-și introducă aer în fund pentru a înota cu câteva sutimi de secundă mai repede.

Această procedură prin care i se pompa aer în intestine, i-a declanșat hernie sportivei de 16 ani. În reportaj se mai arată că atunci șcând înotătoarea a născut a fost obligată să o facă prin cezariană. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
netflix jpeg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net