Elena Chiriac, motivul cutremurător pentru care a renunțat la înotul de performanță. Abuzurile teribile din culisele sportului

#Survivor România
Ultima actualizare:

Elena Chiriac a spus motivul adevărat pentru care a renunțat la sportul de performanță. Fosta înotătoare a amintit un caz cutremurător, documentat de tatăl ei. 

Elena Chiriac, motivul cutremurător pentru care a renunțat la înotul de performanță
Elena Chiriac, motivul cutremurător pentru care a renunțat la înotul de performanță

Elena Chiriac este concurenta de la Survivor, din echipa Faimoșilor, care se descurcă extraodinar la probele de înot, iar motivul este că ea a practicat acest sport la nivel de performanță. 

În ciuda vârstei de 19 ani, tânăra are o poveste de viață bogată, presărată cu întâmplări dramatice. Ea a renunțat brusc la înotul de performanță pentru a se dedica disciplinei taekwondo WTF, sport care a și consacrat-o datorită rezultatelor excelente. 

Elena Chiriac a dezvăluit motivul real pentru care a renunțat la natație, deși câștigase mai multe medalii la concursurile de la Complexul Sportiv Izvorani, la CSN Lia Manoliu sau la întrecerile din țară și de peste hotare.

Elena Chiriac a amintit de un caz cutremurător din natație, documentat de tatăl ei, care la vreme aceea era redactorul-șef al departamentului de Sport din cadrul Mediafax. 

Elena Chiriac de la Survivor povestește despre abuzurile din natație

Elena Chiriac a povestit cum tatăl ei făcut un material amplu despre abuzurile care se întâmplă în înotul de performanță, iar reportajul său a făcut mare vâlvă la acel moment. Investigația despre abuzurile din natație se intitula "Cazul Pompița", iar subiectul a fost preluat de mai multe publicații din țară și străinătate. 

Concurenta de la Survivor, Elena Chiriac, a declarat că a fost foarte dezamăgită de reacția părinților colegilor ei implicați în „Cazul Pompița” de la Liceul Emil Racoviță din București, unde ea practica natația. 

Cazul „Pompița” a scos la iveală povestea cutremurătoare a vicecampioanei europene de juniori la înot Valentina Brat, care a dezvăluit cum antrenorul Mihai Sandu o determina să-și introducă aer în fund pentru a înota cu câteva sutimi de secundă mai repede.

Această procedură prin care i se pompa aer în intestine, i-a declanșat hernie sportivei de 16 ani. În reportaj se mai arată că atunci șcând înotătoarea a născut a fost obligată să o facă prin cezariană. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
cub laurette png
netflix pixabay jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
banner love island png
banner Daniel Ghiță Cătălin Moroșanu png
netflix pixabay jpg
banner andreea antonescu png
murphy bafta1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net