Faimoșii au scăpat de ghinion! Elena Chiriac le-a adus victoria la jocul pentru recompensă

#Survivor România
Ultima actualizare:

A răsărit soarele și pe strada Faimoșilor de la Survivor. După jocuri întregi de recompensă pe care le-au pierdut, la rând, iată că a venit și rândul vedetelor să se bucure de victorie! În ediția de marți ei au reușit să se impună în fața Războinicilor. 

Elena Chiriac a adus punctul decisiv echipei sale Sursă foto: PRO TV
Elena Chiriac a adus punctul decisiv echipei sale Sursă foto: PRO TV

Jocul de recompensă nu a fost unul ușor, dar cei din echipa Faimoșilor au reușit să se concentreze mai bine decât adversarii lor, iar roadele muncii lor au fost unele de care toți s-au bucurat nespus.

Premiul pe care l-au obținut a constat într-o cantitate considerabilă de paste, iar cea responsabilă pentru masa îmbelșugată a fost Elena Chiriac, ea aducând echipei punctul decisiv. 

Toți coechipierii au felicitat-o pe Elena pentru modul în care s-a luptat pentru punctul decisiv, iar Cătălin Zmărăndescu a fost impresionat de determinarea tinerei. 

Elena Chiriac trăiește în Londra

Elena Chiriac are doar 19 ani și o poveste de viață impresionantă. A practicat taekwondo în adolescență. Cu ani în urmă s-a mutat la Londra alături de mama sa, iar acum urmează cursurile unei facultăți de teatru, în speranța că într-o bună zi numele său va ajunge cunoscut în industria cinematografică.

Deși părinții ei sunt divorțați, ea are o relație foarte bună și cu tatăl său, căruia îi este recunoscător pentru sacrificiile pe care acesta le-a făcut ca ea să ducă o viață lipsită de griji. 

  "Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită. Mama a reușit să își construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine, iar faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine", a povestit Elena, într-un interviu pentru Viva!.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net