Cum arăta Alex Delea, câștigătorul de la Survivor România, în urmă cu 7 ani? N-o să-l recunoști la corp

#Survivor România
Ultima actualizare:

Alex Delea, câștigătorul de la Survivor România, a suferit transformări importante în ultimii ani de zile. Războinicul a lucrat mult pentru a ajunge să aibă un fizic impresionant.

Concurentul, care a făcut furori în probele fizice din Republica Dominicană, arăta foarte diferit în urmă cu ceva timp. În vârstă de 25 de ani, Alex Delea a lucrat ca barman înainte de a participa la îndrăgita emisiune transmisă de Pro TV.

Câștigătorul de la Survivor România 2022 este originar din Constanța, dar locuiește în Spania, în Costa Brava. Chiar și înainte de a încinge atmosfera pe plajele exotice din Dominicană, tânărul își etala cu mândrie trupul pe contul său de Instagram.

Însă, într-o postare mai veche, Alex a pus o fotografie din tinerețe pentru a evidenția cât de mult și-a lucrat corpul. Acesta susține că toată transformarea s-a petrecut în decursul a cinci ani de zile în care s-a dedicat mult mersului la sală.

Alex Delea, câștigătorul de la Survivor România, de nerecunoscut în urmă cu 7 ani

Câștigătorul de la Survivor România nu a ieșit în evidență, în competiția din Republica Dominicană, doar cu corpul său bine lucrat. De-a lungul sezonului, telespectatorii au ajuns să se atașeze și de personalitatea acestuia, una pe care și-a construit-o după ce a dus o viață grea în tinerețe.

Barmanul a povestit că a fost crescut într-o sărăcie extremă, fără tată. Au avut grijă de el, mama, bunica și mătușa sa. Din păcate, mâncarea lipsea uneori, iar în casa sărăcăcioasă unde locuia nu avea nici măcar curent electric.

Câștigătorul de la Survivor a dus o viață plină de încercări

Războinicul din Dominicană a primit o lovitură dură în viață. Copleșit de greutăți, unchiul său, care s-a străduit din greu să facă rost de mâncare pentru familie, a decis să-și pună capăt zilelor. 

”De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. (...)Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea.

Când aveam patru ani, a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putu să facă asta, a decis să își ia viața, din păcate.”, a povestit Alex Delea.

După două gale live pline de tensiune, marți seară s-a aflat numele câștigătorului Survivor România 2022. Marea bătălie a finalei s-a dat între Alex Delea și Elena Chiriac. Până la urmă,  barmanul a obținut cele mai multe voturi din partea publicului și a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net