Ce iubită frumoasă și deșteaptă are prezentatorul Survivor România! Cu ce sportivi a fost cuplată înainte de Dan Pavel

#Survivor România
Ultima actualizare:

Este tânără, frumoasă și deșteaptă. Este vorba despre Ana Maria Pop, iubita prezentatorului Dan Pavel, de la Survivor, PRO TV. 

cub iubita dan pavel animat gif

Șatena cu corp de manechin a absolvit Facultatea de Drept de la Cluj, dar a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță.

În 2014, a absolvit un curs de actorie la şcoală deschisă în România de Bobby Păunescu, unde profesori americani predau după metodele de la Hollywood. A jucat în filmul "Palatul Pionierilor", o producție care a fost prezentată la Cannes.

Iată însă că pe parcurs, Ana Maria și-a revizuit planurile și domeniul de activitate, iar de o perioadă bună este chief operating officer în cadrul unei companii care a intrat pe piața din România în anul 2016.

"Este o poveste lungă. Am început Dreptul la Universitatea București, dar m-am întors în Cluj în anul III, unde am și terminat ultimii doi ani de facultate. A urmat un program de masterat și alte trei cursuri de specializare. După examenul de intrare în Barou am profesat doi ani ca avocat stagiar și am continuat să merg pe acest drum și după ce am promovat examenul de definitivat.

Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european, însă pentru a putea accesa această funcție care era incompatibilă cu statutul de avocat am fost nevoită să mă suspend temporar din avocatură, pe durata proiectului.

Din păcate, proiectul în cauză nu a mai primit finanțare și astfel am revenit la București, unde locuiau și părinții mei. M-am trezit în București, suspendată din avocatură și pusă în situația de a alege între reactivarea în profesie sau oferirea de consultanță juridică pentru companii”, a povestit Ana Maria pentru revista Luxury.

Ana Maria a făcut cursuri de actorie ca să scape de trac

Între timp, din dorința de a se cunoaște mai bine și de a scăpa de tracul care inevitabil apare în instanță, Ana Maria a urmat o serie de cursuri de dezvoltare personală și actorie. Tânăra nu a vrut să facă însă o carieră pe termen lung din actorie și, imediat ce a avut posibilitatea, s-a întors la meseria ei de bază.

”În urmă cu aproape un an, am simțit nevoia unei schimbări, deoarece de multe ori trebuie să schimbi ceva pentru a-ți oferi șansa să evoluezi, iar oamenii cu care am rezonat cel mai bine și care mi-au oferit o oportunitate reală de dezvoltare profesională au fost cei de la Hagag Development Europe.

După o sesiune de interviuri în țară și în Israel, am bătut palma. Ce pot afirma cu toată sinceritatea este că acest job este exact ceea ce îmi doream, iar atribuțiile pe care le am aici mă reprezintă", a adăugat Ana Maria pentru sursa citată.

Ana Maria și Dan Pavel s-au cuplat înainte de plecarea în republica Dominicană

Ana Maria și Dan Pavel se iubesc de câteva luni, iar relația lor a început înainte ca Dan sa plece în Republica Dominicană. Chiar dacă sunt la mii de kilometri distanță, Dan și Ana sunt conectați aproape tot timpul. Ana nu este străină de lumea showbizului. Frumoasa clujeancă s-a iubit cu Horia Tecău, dar și cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj. 

În vara anului trecut, după șapte ani de relație, exact în pragul nunții, Dan Pavel și logodnica sa, Marina, și-au spus “Adio!”.

“Eu am pus stop. Distanța de timp cred că e importantă, începi să uiți după ce începe vindecarea. Dragostea și relațiile de iubire sunt ca imperiile. Atunci când se prăbușesc, ele se transformă în altceva”, a declarat Dan Pavel la vremea respectivă, la “Teo Show” (Kanal D).

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net