Ce au voie concurentele de la Survivor să ia în bagaj, în Dominicană. În ce condiții primesc o bustieră sau o bluză nouă

Dacă acasă au la dispoziție tot felul de articole vestimentare, care mai de care mai sexy și mai interesante, lucrurile se schimbă în Republica Dominicană pentru concurentele curajoase. Survivor România este o competiție dificilă, iar condițiile nu sunt chiar cele mai prietenoase. 

Survivor 2023
Survivor 2023

Concurentele de la Survivor România uită complet de luxul de acasă, dar și de dressingul care le permite să îmbrace orice vor, când vor! Nimic nu mai e la fel atunci când ajung în Republica Dominicană.

Ce au voie să ia în bagaj concurentele de la Survivor România

Pe vremea când a participat la Survivor, Ruby a povestit totul despre bagajul pe care trebuie să-l facă toate concurentele, înainte de a ajunge în Republica Dominicană.

Artista a spus că numărul hainelor pe care au voie să le ia concurentele în Dominicană este unul limitat și că nu li se pun toate la dispoziție, ci doar atunci când o bustieră, o bluză sau o pereche de pantaloni se deteriorează.

„Avem voie să ne luăm cinci chiloți, cinci perechi de șosete, trei bluze cu mânecă scurtă, trei cu mânecă lungă, trei colanți, trei perechi de pantaloni scurți și trei costume de baie. Și…atenție, nu ni le va da pe toate odată, ci doar când se deteriorează. Poate o helancă în plus, dacă va fi extrem de frig. Atât! Chin…ce să zic”, a spus Ruby, acum ceva timp, despre regulile la care trebuiau să se supună. Având în vedere faptul că Ruby a participat la Survivor în anul 2020, lucrurile s-au mai schimbat, se pare.

Citește și - De-a dreptul horror! Cum se epilează concurentele de la Survivor și ce fac în perioada menstruației, în Dominicană

Mai mult, lucrurile sunt și mai complicate decât par. Hainele pe care le au concurenții la ei trebuie să fie simple, fără logo-uri și culorile gri, albastru, negru și neon nu sunt acceptate. 

La capitolul încălțăminte, concurenții și concurentele trebuie să aibă la ei o singură pereche de adidași negri și nimic în plus. Medicamentele sunt permise în bagaj numai după ce concurenții au o recomandare de la medic. 

Ce are Daniel Pavel în bagaj, la Survivor

De cealaltă parte a baricadei se află Daniel Pavel, cel care se bucură de o adevărată vacanță în Dominicană. Spre deosebire de concurenți, are condiții excelente de cazare, iar bagajul lui este extrem de permisiv. Chiar dacă este norocos și poate lua cu el tot ce vrea, Daniel Pavel a declarat că nu se mai obosește să pună în bagaj lucruri inutile, ci doar strictul necesar. 

„Ideea e că în primul an au fost cărți pe care nu le-am luat cu mine, în general lecturile și am remediat în sezonul al doilea și acum.

Apoi am învățat să împachetez mai eficient, pentru că merg doar cu două bagaje și acolo sunt toate hainele pe care le vedeți în show, sigur haine de jungle, intru foarte mult în spiritul expediției și al aventurii.

Am învățat să fiu mai eficient: cărți, obiecte de cult pentru că îmi place să-mi fac micile mele slujbe religioase pe acolo pentru energie bună, pentru a te liniști, așa că am învățat să fac bagajele mult mai bine”, a spus, pentru Playtech, prezentatorul de la Survivor România. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net