Soția lui Ionuț Iftimoaie, durere fără margini: „Copiii tânjesc acum după dorul lui”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ionuț Iftimoaie face parte din echipa „Faimoșilor” de la ”Survivor România”. El se află, deja, în Republica dominicană, iar show-ul începe pe 9 ianuarie, la Pro TV. Familia fostului fostului campion K1 plânge de dorul lui, mai ales cei trei copii.

Familia lui Ionuț Iftimoaie, în lacrimi la plecarea fostului luptător la ”Survivor România”

Soția lui Ionuț Iftimoaie cu un ochi râde, iar cu altul plânge. Maria se bucură de realizarea profesională a soțului său, dar, în același timp, îi simte și lipsa prin casă. Cei doi sunt căsătoriți de 16 ani și au împreună trei copiii frumoși de care se bucură în fiecare moment.

Citește și: Motivul pentru care Laura Giurcanu nu s-ar mai întoarce la “Survivor”

Contactată de Click!, partenera de viață a fostului luptător K1 și-a deschis sufletul în fața noastră și ne-a spus care este atmosfera în casă de când Ionuț Iftimoaie a plecat la “Survivor România”.

„Eu am experiență deja de când a fost în “Ferma Vedetelor”. Copiii tânjesc acum după dorul lui Ionuț, pentru că au mai crescut și conștientizează mai multe lucruri acum. Este greu fără el, dar mai greu o să fie pentru noi mai târziu, dar noi ne-am zis, cu toții, că trebuie să luăm această competiție ca pe o experiență și cam atât. Înainte să plece în concurs, Ionuț avea emoții mari, dar știu că el este puternic și o să fie bine.”, a declarat Maria Iftimoaie, pentru Click!.

Vezi și: Patimile lui CRBL la „Survior România”: „E închisoare, e mai greu ca la Asia Express!

Maria Iftimoaie ne-a mai mărturisit că este mândră de soțul său, căci este un bărbat curajos care nu fuge de responsabilități, iar competiția ”Survivor România” este cu adevărat o provocare pentru el, însă căreia îi va face față cu brio.

„Ionuț nu s-a antrenat în ultima perioadă, pentru că el mereu face sport, are mereu grijă de felul în care arată. Mișcarea și exercițiile fizice nu îi sunt deloc străine. Nu are frică de nimeni din competiție, nu am auzit asta de la el. Ionuț este o persoană care își pune anumite obiective în cap din dorința de a evolua.”, a mai spus Maria Iftimoaie.

Palmares profesional, Ionuț Iftimoaie

Ionut Iftimoaie a fost primul român care a câștigat un turneu K1 organizat în Europa în anul 2001. Sportivul a ajuns să fie cunoscut și iubit de o lume întreagă datorită rezultatelor sale pe care le-a obținut în carieră în cadrul mai multor gale local kombat/ superkombat unde a câștigat în fața unor luptători foarte buni ca Josip Bodrozic, Freddy Kemayo, Sergei Gur, Stephane Revellion, Ivica Perkovic. În anul 2016 Ionuț alegea să pună mănușile de boxer în cui și să se lanseze în afaceri.

Așadar, Iftimoaie a fost: campion al Italiei la kickboxing, campion K-1 Bassano 2001, campion K-1 Bassano 2002, campion Italy GP 2002, a câștigat titlul de „Best Romanian fighter” în 2004,2005,2006, în 2010 a câștigat titlul de „Best fight of the year”, iar în 2016 a ieșit învingător la Galion-Comănești - Win the world title WKN, SUPERKOMBAT.

Echipa Survivor România!

Din tabara Faimoşilor fac parte DOC, Gheboasă, Maria Constantin - solişti, Ionuţ Iftimoaie - campion kickbox, Sebastian Dobrincu - unul dintre cei mai tineri şi de succes antreprenori şi artişti din ţară, Remus Boroiu - specialist în transformarea corporală, Jorge - cântăreţ şi prezentator, Ştefania Stănilă - campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi - coregrafă, Ada Dumitru - actriţă, Carmen Grebenişan - creatoare de conţinut şi antreprenor şi Vica Blochina - fostă balerină.

Ei sunt cei 12 Războinici: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing şi Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krişan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conţinut, Andrei Neagu – actor şi Codruţa Began – profesor educaţie fizică şi sport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net