Motivul pentru care Laura Giurcanu nu s-ar mai întoarce la “Survivor”

#Exclusiv Click!

Au trecut aproape șapte luni de când Laura Giurcanu (25 de ani) a fost eliminată din competiția “Survivor România” 2022. Chiar dacă timpul a trecut, influencera încă nu a reușit să își vindece rănile din concurs, cum ar fi foamea.

Laura Giurcanu a petrecut timp de două luni în Republica Dominicană, în echipa “Faimoșilor” unde a reușit să le demonstreze tuturor că are o condiție fizică de invidiat în urma probelor pe care aceasta a trebuit să le treacă pe parcursul competiței sportive. Însă, influencerița se pare că nu a reușit să le câștige simpatia necesară și telespectatorilor de acasă deoarece aceștia alegeau să o elimine într-un final. Prezentă recent la un eveniment monden, Laura Giurcanu ne-a spus care sunt motivele pentru care nu își mai dorește să mai revină la “Survivor”:

„Nu îmi este dor să mai merg la Survivor. Nu prea are cum să îți fie dor după ce ți-a fost foame și greu și nu ai putut să dormi bine. A fost o experiență foarte mișto, foarte intensă, foarte interesantă, dar nu a trecut suficient timp cât să mi se facă dor. Dacă e să îmi fie dor de ceva...este acela de a fi pe o insulă superbă, în liniște, atât. De restul lucrurilor, nu! Pentru genul acesta de experiență trebuie să treacă timp să apuci să fii nostalgic și să ți se facă dor”.

Laura Giurcanu: "Sunt foarte fericită!"

Gurile rele spuneau că în Republica Dominicană, între Laura Giurcanu și TJ Miles ar fi fost mai mult decât o relație de prietenie și că cei doi ar fi nutrit sentimente de simpatie unul față de altul.

Toate aceste zvonuri au fost lamentate după celebra noapte petrecută împreună, lucru care le-a stârnit multe semne de întrebare colegilor cu care erau în echipă.

„Sunt foarte fericită în iubire. Cât despre relația toxică despre care am vorbit în urmă cu ceva timp nu s-a mai întâmplat nimic interesant încât să fie discutat public. În momentul de față, nu sunt cu nimeni. Nu sunt nici singură! Cu TJ Miles nu am mai vorbit după ce m-am întors din Dominicană. Nu suntem certați, nu sunt supărată pe el, dar chiar nu am mai vorbit.

Am mai vorbit cu persoane din Survivor, dar nu cu toți. Cu Elena (n.r – Chiriac) și CRBL am mai vorbit și am o părere foarte bună despre ei. Între noi este o chestie strict legată de energie. Eu sunt de părere că energia este foarte bună și pozitivă în grupul acesta.”, a conchis, pentru Click!, Laura Giurcanu.

Click! spune

Laura Giurcanu a reușit să devină cunoscută de o țară întreacă după ce și-a început activitatea în mediul online în 2015. De asemenea, aceasta s-a remarcat și după ce a participat și a câștigat “Next Top Model by Cătălin Botezau” la vârsta de 14 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
image png
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
cub andi moisescu png
cub codruta filip png
cub monica anghel png
foto1 copii crisanB jpg
cub anda calin png
cub miki k pital png